Sayfa 895/993 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Tahmin ediyorum İstanbul da bir çok kasap eti güzel paraya sattığı için Marmara kıvırcık kuzusu gibi belirli bir yerden sürekli alıp satıyor. Orada öncelikli olan müşteri memnuniyeti. Etin kötü yerini ya kıyma ya sucuk yaparlar. Benim gibi ete verdiği parayı çöpe atanlar bir saatten sonra o parayı verip o eti alır. 1000 lira verip aç kalacağına 1250 ver karnın doysun.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi teke zamanı keçi eti kokar. Ahırda yatmış beslenmiş ot yüzü görmemiş koyun kuzu da kokar. Ayhan başkana sor hepsini her yörede yemiştir.
    Kuzu pek kokmaz ama koyun eti kokar
    Nangalda kuzunun kokusunu almam ama koyunun alırım
    Sulu yemekte asla koyun yada kuzu eti yiyemem. İkiside kokar. Keçi eti hiç yemedim.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku

2-3 ay önce biri 5-6 ays kuzu pirzolayı 500 e yersiniz demişti . Gerçek olacak gibi
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Antrikot satmıyor namussuz herifler , kontrfileyi , antrikot diye satıyorlar ondandır.
    Antrikot ortasında ince ince yağ şeritleri olur .Kontrfile güzel gözüksede serttir .İşlem görmesi lazim.
    Kurbanda kestiğimiz erkek yayılım danadan gram yağ da antikot da çıkmadı. Malum hayvan besisi yem ile oluyor yem pahalı olunca yayılım ağırlık hatta gram yem görmezse yağı rüyanda görürsün. Kavurma yapacak kadar yağ yoktu. Köyden kuyruk yağı istedik bacanak kuzu besliyor köyde kuyruk yağını kimse yemez kasapta kuyruk yağı et ile aynı hatta pahalı.

5. Domuz eti kokmaz ancak sadece burun hasssasiyeti yüksek olanlar ve belli bir süre sürekli tüketenler anlar .

Domuz eti taksim Kasımpaşa Kumkapı gibi yerlerde satıyorlar birde zorlu avm de var .

Aslında en çok tercih edilen türü yaban domuzudur .

Oda mesela Kastamonu gibi dağılık Karadeniz bölgelerinde sık bulunur orada avlayanlar var satın alabilirsiniz

6. Sarı gacı artık kötü yola düşmez herhalde. Kendine değer veriliyor evinin altını olsun. Bak 1724 den altık. 1800 e kadar yolu açık diyorum...

7. Altın(ons) bence artık diplerde. Altın fona girdim bugün bir miktar. Dolar bile bozdum valla..

8. Babamdan Miras Kalan Tek Şey Dürüstlük Oldu | Esat Ustanın Hikayesi
    https://www.youtube.com/watch?v=71FBErGP8jg

Hem hikayesi hem de ''Çabuk kazanılan para çabuk kaybedilir '' lafı güzeldi. Paylaşayım dedim.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 895/993 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •