Sayfa 894/993 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 7,145 - 7,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Bizim evde kimse koyun kuzu eti yemez. Çocukluğumuzda hep dedem den dolayı koca koyun keserdik. Yaşlı ölümüne az kalmış hayvan etini dişin kesmez. Lise bitmiş bir avukatın yanında katiplik yapıyordum. Pikniğe götürdü bizi piknik için kuzu pirzola aldı ben dedim koyun eti yemem. Neyse piknikte kuzu pirzola verdi zor bela. Aldım yedim pamuk gibi bir i kadar da lezzetli. Dedik bir kere ben koyun eti yemem. Onlar kuzuyu kemirdi tavuk pirzola kemirdim. Hiç unutamam.

2.  Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku

Bi kere antrekot yazılmaz antrikot o herifçioğlu , dötünün bokunu temizleyemeyen , çarpım tablosunu bilmeyen Allahın cahili kasap olup milleti soyacak , boyle tipleri testislerinden asacaksın , okuması yazması yok kıt akli ile milleti soyacak , buna bi mikrofon tut bak sanki kendi müşteri imiş gibi bir de fiyatlardan yakınır , deyyus sen yapıyorsun o fiyatları .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

3. Domuz eti kaç para acaba. Güneyde turistlerin yoğun olduğu bölgelerde satılıyormuş. Kesin hepsinden pahalıdır millet özenmesin deyu.

Balıktan devam.

ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bi kere antrekot yazılmaz antrikot o herifçioğlu , dötünün bokunu temizleyemeyen , çarpım tablosunu bilmeyen Allahın cahili kasap olup milleti soyacak , boyle tipleri testislerinden asacaksın , okuması yazması yok kıt akli ile milleti soyacak , buna bi mikrofon tut bak sanki kendi müşteri imiş gibi bir de fiyatlardan yakınır , deyyus sen yapıyorsun o fiyatları .
    Bir daha kuzu eti alırsam parasına bakmam bu iki oldu kuzuyu yemeden çöpe attık. Hatta köyde de yayılım kuzu kestik sinir sarkanaktan yenmedi. Tmm yayılım iyi olur. Eğer yeterli ot yok ve hayvan çok gezerse her tarafı sarkanakli oluyor. Üçüncü kuzuyu besili alacağım varsın koksun pamuk gibi ete hasret kaldık. Antikor da aynı şey başıma geldi farklı iki marketten antrikot aldım biri pamuk gibi diğerini çiğnemek için metal diş lazım.

5. Kuzu mu koyun mu birisi leş gibi kokuyor onların. Yoksa ikisi de mi? Hayatta yiyemem.

Tavuk, balık, dana hatta domuz bile yerim. Koyun/Kuzu asla.

ytd

6. O besili d*****n antikotunu ye bir de yayılım d*****n antikotunu ye. Yayılım zayıf d*****n antikotuna antrikot demek için kaç tane şahit lazım. Gram yağ yoktu antrikot da. Bir de ovalı olup et pişiremeyenlerle pişirmeyin etin gram suyu kalmıyor pisirecegim diye.

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Kuzu mu koyun mu birisi leş gibi kokuyor onların. Yoksa ikisi de mi? Hayatta yiyemem.

Tavuk, balık, dana hatta domuz bile yerim. Koyun/Kuzu asla.

ytd
    Abi teke zamanı keçi eti kokar. Ahırda yatmış beslenmiş ot yüzü görmemiş koyun kuzu da kokar. Ayhan başkana sor hepsini her yörede yemiştir.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bir daha kuzu eti alırsam parasına bakmam bu iki oldu kuzuyu yemeden çöpe attık. Hatta köyde de yayılım kuzu kestik sinir sarkanaktan yenmedi. Tmm yayılım iyi olur. Eğer yeterli ot yok ve hayvan çok gezerse her tarafı sarkanakli oluyor. Üçüncü kuzuyu besili alacağım varsın koksun pamuk gibi ete hasret kaldık. Antikor da aynı şey başıma geldi farklı iki marketten antrikot aldım biri pamuk gibi diğerini çiğnemek için metal diş lazım.
    Antrikot satmıyor namussuz herifler , kontrfileyi , antrikot diye satıyorlar ondandır.
    Antrikot ortasında ince ince yağ şeritleri olur .Kontrfile güzel gözüksede serttir .İşlem görmesi lazim.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Sayfa 894/993 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •