Originally Posted by
EGEDUK
Enflasyon raporunu açıklarken soruları yanıtlayan Kavcıoğlu, Türkiye’nin beş yıl vadeli kredi risk priminin 866 puan olduğuna inanmadıklarını da vurgulayarak, “Birçok ülkenin yaşadığı ekonomik ve siyasi, finansal sektöründeki sıkıntılarla kıyaslanmayacak kadar iyi olan Türkiye, haksız bir CDS’le karşı karşıya. Ekonomik olduğu kadar siyasi olduğunu da düşünüyorum. CDS’lerin bu değerini kabul etmiyoruz” savunmasını yaptı.
Bunu okuyunca eskiden burada yazan BORA YAŞAR aklıma geldi.
Kabul etmiyoruz, yok hükmündedir diye karşılıklı espiriler yapardık kendisi ile.
Kabul etmemek elinde tabii , şimdi bir takım insanlar dünyanın yuvarlak olduğunu kabul etmiyorlar hepsi bir komplo diyorlar , bu fikri kabul eden bayağı bir insan var .Onlara göre bütün fotolar videolar yalan , aya hiç gidilmedi (gittik denilen zaman dışında bile), uzaya çıkılmadı.
Bir iki cahil akrabam var, bu siyaset yüzünden hazzetmiyorum adamlar kurtuluş savaşında nasıl kuru ekmek yedikse gene kuru ekmek yeriz 7 düvele karşı çıkarız , başarırız diyorlar , aslında iyi niyetli ve fedakâr insanlar ama aptallıkları hem ülkeye hem kendilerine zarar veriyor , gerçeklikten kopmuşlar , psikolojide buna ne denir bilmiyorum ama neyin gerçek neyin doğru olduğunu anlamıyorlar , bu vahim durum şimdi bizim ülke kurumlarını idare eden bürokratlara sıçramış sa yandık.
Bu titanik sendromu feci , en sonunda güneş te beyaz cüce olacak ondan önce rüzgarı genleşmesi dünyayı yutacak o zaman abd , falan yalan işler yatalım gitsin.
Bu Sayın Kavcıoğlunun ve Sayın Nebatinin süratle değişmesi lazım , bugün cuma mesela bu gece saat 1 de resmi gazete ile bu iş yapılır .
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Yer İmleri