Artan

1,40 13.82 15:13
55,00 10 15:13
267,50 9.99 15:09
38,14 9.98 15:13
27,34 9.98 13:55
Artan Hisseler

Azalan

43,74 -10 15:13
283,50 -10 15:10
45,36 -10 15:13
47,70 -10 15:10
79,40 -9.98 15:14
Azalan Hisseler

Ýþlem

10.641.181.650,26 15:14
6.826.192.084,40 15:14
6.721.899.937,75 15:14
6.053.733.371,85 15:13
5.655.537.526,30 15:14
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4041 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. külyutar aynen havayý aldým Ama satmadým. Yahu bist bitmiþ benim gördüðüme göre.! La adam anda trade yapýyor birde takasýda iyi gösteriyorlar satýþ var deyip millet harekete geçmesin diye. Yok ya valla bitmiþ k.y. için bist. Adam sabahtan bir baþladý iki tavandan sonra yani 10 20 kademe ile son saniyeye kadar trade yaptý.! Ve eksi 7 ye yakýn kapattý. Hadi buyur sen olsan ne yapacaksýn?

2 yýldýr bunu söylüyorum sende buna þahitsin! Bunlar k.y. yý susuz götürür. hiç þansýmýz yok.. Valla artýk þakasý yok. bir iki daha bakarým gerekirse komple ve bir daha girmemek üzere çýkarým. yerim borsasýný ya.. 24 yýlým gitti yav !! Ýmkb bankerlerin yerine kurulmuþ ya senmi söylemiþtin hayek mi? Hayek te kayboldu bu arada Hakikaten tam banker iþine döndü bist..!
    Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

2.  Alýntý Originally Posted by ezelbayraktar Yazýyý Oku
    külyutar aynen havayý aldým Ama satmadým. Yahu bist bitmiþ benim gördüðüme göre.! La adam anda trade yapýyor birde takasýda iyi gösteriyorlar satýþ var deyip millet harekete geçmesin diye. Yok ya valla bitmiþ k.y. için bist. Adam sabahtan bir baþladý iki tavandan sonra yani 10 20 kademe ile son saniyeye kadar trade yaptý.! Ve eksi 7 ye yakýn kapattý. Hadi buyur sen olsan ne yapacaksýn?

2 yýldýr bunu söylüyorum sende buna þahitsin! Bunlar k.y. yý susuz götürür. hiç þansýmýz yok.. Valla artýk þakasý yok. bir iki daha bakarým gerekirse komple ve bir daha girmemek üzere çýkarým. yerim borsasýný ya.. 24 yýlým gitti yav !! Ýmkb bankerlerin yerine kurulmuþ ya senmi söylemiþtin hayek mi? Hayek te kayboldu bu arada Hakikaten tam banker iþine döndü bist..!
    Sayin bayraktar, yazdiklsrinizdan anladigim kadarýyla borsada çok seyler yaþamýþsiniz ama bunlardan hiç ders cikartmamiþsiniz.

Ve borsa bitmis diyorsunuz. Sizin birsa bitmiþ dediðiniz ortamda ky para kýrýyor inanin. Gördüðüm kadariyla doðru zamanda doðru hissede olmazsaniz isiniz zor. Bilmiyorum belki baska hisselerde de pozisyonunuz vardir þu zamanda bu hissede uzun vadeli yatirimci olmak hic tecrubeli bir yatirimcinin yapacagi iþ degil.

Borsada 500 e yakin pirlanta gibi, para basan sirket var. Neden bir hisseye baglanip kalalim ki.

SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alýntý Originally Posted by balýkadam Yazýyý Oku
    Sayin bayraktar, yazdiklsrinizdan anladigim kadarýyla borsada çok seyler yaþamýþsiniz ama bunlardan hiç ders cikartmamiþsiniz.

Ve borsa bitmis diyorsunuz. Sizin birsa bitmiþ dediðiniz ortamda ky para kýrýyor inanin. Gördüðüm kadariyla doðru zamanda doðru hissede olmazsaniz isiniz zor. Bilmiyorum belki baska hisselerde de pozisyonunuz vardir þu zamanda bu hissede uzun vadeli yatirimci olmak hic tecrubeli bir yatirimcinin yapacagi iþ degil.

Borsada 500 e yakin pirlanta gibi, para basan sirket var. Neden bir hisseye baglanip kalalim ki.

Benim 24 yýlda denemediðim yol kalmadý. Spekle beraber hatta speki avlamak için Düþüþe Trade bile denedim. Ki bu kolay kolay k.y. nýn aklýna bile gelecek bir yöntem deðildir. Bunda bile kazanamadým. Niye çünkü ipler spekin elinde ve talimatlarý görüyor yapacaðý tek þey k.y. yý terse düþürmek ve gördüðüm genelde düz mantýk çömez k.y. tarzý var speðin karþýsýnda. Kaldýki hiç bir tarz olmasa bile spek düþüþe trade uygulayýp düþeni yiyor.

BIST 30 da en son bir hisseye girmiþtim baya oldu. Düþüþe tradede ne deyip kýzdýlar topiktekiler ve yeminle o kadar hacmi olan hissede dahi bariz önce biraz yükseltip sonra düþüþe trade yaptýlar.

Ha bir kaç tane BIST 30 hissesi olabilir. Onlarda yavaþ hareket ediyor. Kazandýrsa bile enflasyonu karþýlamýyor..

Burvada yuzde 1300 aldým. Zamanýnda satma spek bir yüzde 50 asansör düþüþü yaparsa yarýsý gitti iþte karýn.. sen nasýl kazanýyorsun ne öðrendin bizede öðrette bilelim. Öðrenmeye her zaman açýk zihniyetteyiz çok þükür..

4.  Alýntý Originally Posted by ezelbayraktar Yazýyý Oku
    Benim 24 yýlda denemediðim yol kalmadý. Spekle beraber hatta speki avlamak için Düþüþe Trade bile denedim. Ki bu kolay kolay k.y. nýn aklýna bile gelecek bir yöntem deðildir. Bunda bile kazanamadým. Niye çünkü ipler spekin elinde ve talimatlarý görüyor yapacaðý tek þey k.y. yý terse düþürmek ve gördüðüm genelde düz mantýk çömez k.y. tarzý var speðin karþýsýnda. Kaldýki hiç bir tarz olmasa bile spek düþüþe trade uygulayýp düþeni yiyor.

BIST 30 da en son bir hisseye girmiþtim baya oldu. Düþüþe tradede ne deyip kýzdýlar topiktekiler ve yeminle o kadar hacmi olan hissede dahi bariz önce biraz yükseltip sonra düþüþe trade yaptýlar.

Ha bir kaç tane BIST 30 hissesi olabilir. Onlarda yavaþ hareket ediyor. Kazandýrsa bile enflasyonu karþýlamýyor..

Burvada yuzde 1300 aldým. Zamanýnda satma spek bir yüzde 50 asansör düþüþü yaparsa yarýsý gitti iþte karýn.. sen nasýl kazanýyorsun ne öðrendin bizede öðrette bilelim. Öðrenmeye her zaman açýk zihniyetteyiz çok þükür..
    Çok basit. Belli hisselere baðlý kalmadan sektorel olarak o dönemde hangi sektör öne cikiyorsa o sektörün hisselerini alýyorum. Þu dönemde enerji, tekstil havayollari mesela.

Aldiktan sonra sektorel geliþmeleri takip ederek, islerin yavaslamaya basladigini gorursem satýyorum.

Çok uçuk getiriler pesinde koþmuyorum. Yiilik %50 getiri hedefliyorum ve çoðu zaman bu hedefi aþiyorum. Böyle olunca bileþik getiri mucuzesi ile portföy katlanarak gidiyor.

Mesala bundan 5 sene onceki portföy miktarimýn 3-4-5 kati kadar bugun 1 gunde degisim oluyor portföyümde.

5.  Alýntý Originally Posted by balýkadam Yazýyý Oku
    Çok basit. Belli hisselere baðlý kalmadan sektorel olarak o dönemde hangi sektör öne cikiyorsa o sektörün hisselerini alýyorum. Þu dönemde enerji, tekstil havayollari mesela.

Aldiktan sonra sektorel geliþmeleri takip ederek, islerin yavaslamaya basladigini gorursem satýyorum.

Çok uçuk getiriler pesinde koþmuyorum. Yiilik %50 getiri hedefliyorum ve çoðu zaman bu hedefi aþiyorum. Böyle olunca bileþik getiri mucuzesi ile portföy katlanarak gidiyor.

Mesala bundan 5 sene onceki portföy miktarimýn 3-4-5 kati kadar bugun 1 gunde degisim oluyor portföyümde.

Saðlýk zamaný geldi mi , geçti mi acaba?

Redmi 7A cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

6.  Alýntý Originally Posted by katre7878 Yazýyý Oku
    Saðlýk zamaný geldi mi , geçti mi acaba?

Redmi 7A cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    Arkadaþ nerede olduðunun ne olduðunun farkýnda deðil fakat kalkmýþ çeyrek asýrlýk borsacýya ders vermeye çalýþýyor saðolsun.
    Valla Ben onu bunu bilmem prkab ta son olayý görünce benim kafamda bist bitti teorik olarak. Çünkü gerçekten çok iðrenç bir hareketti vede tam olarak spek düþüncesinide okuma imkaný verdi. Çýkar komple kurtulurum ya.. öyle bir piþtimki artýk kaybetmeye karþý bile þerbetlenmiþim. Ama bu çokta iyi bir þey deðil. Çünkü portföy deðerinin iki çay parasý kaldýðýný görmeye artýk kalbim dayanmaz. ihtiyarladým artýk ne kadar sportmen olsamda.. Gerçek neticede Yazmak konuþmak gibi olmuyor iyi bilirim.. Hoþ darbe yiye yiye bunlarada alýþtýkta.. sonuçta iyi/kötü diye bir þey hala var..

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •