Alýntý Originally Posted by balýkadam Yazýyý Oku
Sayin bayraktar, yazdiklsrinizdan anladigim kadarýyla borsada çok seyler yaþamýþsiniz ama bunlardan hiç ders cikartmamiþsiniz.

Ve borsa bitmis diyorsunuz. Sizin birsa bitmiþ dediðiniz ortamda ky para kýrýyor inanin. Gördüðüm kadariyla doðru zamanda doðru hissede olmazsaniz isiniz zor. Bilmiyorum belki baska hisselerde de pozisyonunuz vardir þu zamanda bu hissede uzun vadeli yatirimci olmak hic tecrubeli bir yatirimcinin yapacagi iþ degil.

Borsada 500 e yakin pirlanta gibi, para basan sirket var. Neden bir hisseye baglanip kalalim ki.

SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim 24 yýlda denemediðim yol kalmadý. Spekle beraber hatta speki avlamak için Düþüþe Trade bile denedim. Ki bu kolay kolay k.y. nýn aklýna bile gelecek bir yöntem deðildir. Bunda bile kazanamadým. Niye çünkü ipler spekin elinde ve talimatlarý görüyor yapacaðý tek þey k.y. yý terse düþürmek ve gördüðüm genelde düz mantýk çömez k.y. tarzý var speðin karþýsýnda. Kaldýki hiç bir tarz olmasa bile spek düþüþe trade uygulayýp düþeni yiyor.

BIST 30 da en son bir hisseye girmiþtim baya oldu. Düþüþe tradede ne deyip kýzdýlar topiktekiler ve yeminle o kadar hacmi olan hissede dahi bariz önce biraz yükseltip sonra düþüþe trade yaptýlar.

Ha bir kaç tane BIST 30 hissesi olabilir. Onlarda yavaþ hareket ediyor. Kazandýrsa bile enflasyonu karþýlamýyor..

Burvada yuzde 1300 aldým. Zamanýnda satma spek bir yüzde 50 asansör düþüþü yaparsa yarýsý gitti iþte karýn.. sen nasýl kazanýyorsun ne öðrendin bizede öðrette bilelim. Öðrenmeye her zaman açýk zihniyetteyiz çok þükür..