Originally Posted by minikyatirimci bu kağıt hareketine info burgan biizm menkulle başlamıştı bilanço öncesi.. bugünkü alış tarafında bunları görmek güzel tamamda endeks % 2,20 arı oldu hala 4 ulaşamadı en ufak bi endeks aşğaı vermelerinde 3,80 lerin altlarına inecek gibi
burada yazdığım bilgi ve yorumlar kendi görüşümdür. kesinlikle yatırımcı tavsiyesi değildir. Y.T.D
Originally Posted by kamuranaliriza tamamda endeks % 2,20 arı oldu hala 4 ulaşamadı en ufak bi endeks aşğaı vermelerinde 3,80 lerin altlarına inecek gibi sığ kağıt yılların birikimi var.. dediğiniz seviyeye de gelebilir.. tahtayı izleyen biri olarak yazdım.. endeks düşerken yükseldi hep menderes bakalım attık demiri menderes limanına bekliyorum.. kötümserler haklı çıkar, iyimserler para kazanır
Originally Posted by minikyatirimci kötümserler haklı çıkar, iyimserler para kazanır Güzel sözmüş
Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır
Originally Posted by minikyatirimci sığ kağıt yılların birikimi var.. dediğiniz seviyeye de gelebilir.. tahtayı izleyen biri olarak yazdım.. endeks düşerken yükseldi hep menderes bakalım attık demiri menderes limanına bekliyorum.. kötümserler haklı çıkar, iyimserler para kazanır bilanço iyi gelsin yeter 2.çeyrekte 100 milyon kar 6 ayda toplamında 200 / 250 milyon kar yazarsa tutabilecekler mi acaba uzun vade de
Originally Posted by kamuranaliriza bilanço iyi gelsin yeter 2.çeyrekte 100 milyon kar 6 ayda toplamında 200 / 250 milyon kar yazarsa tutabilecekler mi acaba uzun vade de çok güzel olur 100m net kar
Originally Posted by Uc_kirkbes Güzel sözmüş 3:45 nerdesiniz kaldırın biraz
menderes tekstil.. kojen + ges Toplam Üretim: 166,70 MWh
Originally Posted by minikyatirimci menderes tekstil.. kojen + ges Toplam Üretim: 166,70 MWh 08-22 saatleri arası 8mw kapasite ile kojenden katkı devam ediyor bunlar bonus
Forum Rules
Yer İmleri