Tüm bunların müsebbibi yönetimdir çıkıp tv de salak salak açıklamalarla şirkete güvenip maliyetsiz finansman sağlayan yatırımcının umudunu kırarak nasıl spek köpeği olduklarını belli ettiler ama borsadan gelen nakdin bi cacığa yaramadığını fark ettiklerinde o zaman göreceğim bu gayri meşhur ilişkiyi halka açık payların total ederine bakın şirketin %15 İ bu paraya komik rakamlarda it gibi yükseltecekler öyle tv de dikkate aldığımız bir parametre değil demekle olmaz köpek gibi muhtaçsınız bu finansmana sizin derdiniz başka sizin derdiniz küçük yatırımcıya yedirmemek göreceğiz kim daha çabuk pes edecek...

Şirketin halka açık payların total ederi 490 milyon bu yılın toplam net kar oranı tahmini bu rakam olacak işte o zaman göreceğimim bu gayri meşru ilişkiyi yönetim spek dostluğunu şeref yoksulları sizi satmıyorum satmayacağım üstüne ekleyerek devam kepenk kapatmayacağına göre ki böyle bir problemi olan argeye yatırım yapmaz bünyesinde klimanın mucidi var kar var kasa dolu dediğim gibi satmıyorum heybeyi doldurmaya devam...