Gözü topraða bakýyor namýssýz 🙂
Kim seyretmemiþ? m.q kaðýtlar bu ara kafa býrakmadýki.Bahsettiðim gibi millet ne kadar deðilim desemde söylediðim her kaðýt tutuyor diye Nik benzerliðinden dolayýda rahmetli Mecnur yapmýþtý. yani þeytana uysam tosuncuk vakasý olmam iþten bile deðildi. L an zaten ralli var 98 yýlýnda yani çoðu kaðýt haftalýkta zaten % 40 yapýyor. Ki bu para falan teklif eden kiþiler öyle cahil deðil nice meslek erbabýndan kiþiler var içinde.. Yani demem o ki Mecnur yapmalarý ayný Þener Þen in Namuslu filimi gibi.. Yalnýz Ezelbayraktar o iþte nik deðil sadece..
Seyrettim tabi ki bana göre Türk Televizyon dizileri içinde benim için 1 numaradýr.
Neyse borsaya biste dönersek bana öyle geliyorki spekler k.y. ya zýnnýk koklatmamak için yemin etmiþ gibi. Belirgin bir taban yapma süreci oldu derken spekler yeniden Düþüþe tradeye döndü gibi geliyor bana. Öyleki Tahta yapmak için pek para bile harcamýyorlar artýk sanki.. Çünkü hedef kitle belli; çömez yeni giren k.y. ; Düþür , düþeni yeni gelenin kucaðýna yýk biraz üst fiyattan.. Gerçekten çok tehlikeli. Böyle devam ederse Bist Bence deðil zaten bitmiþtir..!
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri