Artan

12,10 10 18:10
15.402,50 10 18:10
81,95 10 18:10
15,42 9.99 18:10
325,00 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

106,20 -10 18:10
14,60 -9.99 18:10
257,75 -9.96 18:10
35,60 -9.96 18:10
14,49 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

9.736.804.739,75 18:10
7.656.248.297,26 18:10
6.895.827.795,51 18:10
6.812.789.475,80 18:10
6.401.232.366,88 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4041 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by ezelbayraktar Yazýyý Oku
    Yine kimsenin düþünmediðini yaptý
    Tavana doðru gitmesi düþünülürken eksi 4,5 yaptý.!

    Benim yaþ 53 dedim seninki kaç dedim söylemedin. Ýyisin hoþsunda senle aramýzdaki bariz fark ben olduðum gibiyim sen hep ben bilirim tavrýndan taviz vermiyorsun. Bak söyledim Burvadan 13 kat aldým asansör düþüþü ile yarýsýný kaybettim dedim. Ne olmuþ yani.. sýrmalarýmmý döküldü. Ben sana dayý demem çünkü dayý benim. Yani bende o konuda taviz vermem. Çünkü dayý olarak koca sülalenin eþ e kliðini yapmýþým. Verilecek taviz var þakada olsa verilmeyecek taviz var..

    Ayrýca sana þöyle bir bilgide vereyim; hak etmediðin dayýlýðý sahiplenmeye kalkarsan illaki kendini bir miktar kandýrýrsýn ve bunun kaybýnýda yaþarsýn.

    Ayrýca ben dürüstsem milletin beni nasýl gördüðü umrumda bile olmaz. Çünkü milletide gördüm. Anlatmýþtým millet beni 98 de rahmetli Mecnur yapmýþtý! Ayný Þener Þen'in Namuslu filmi iþte..
    Nickinizden dolayý öyle hitap ediyor sanýrým.

    Bu arada teknik olarak mndrs gibi hareket edeceðini düþünüyorum biraz buralarda oyalanir sonra yön yukarý þahsi fikrim.

  2. #2
     Alýntý Originally Posted by kalimuran Yazýyý Oku
    Nickinizden dolayý öyle hitap ediyor sanýrým.

    Bu arada teknik olarak mndrs gibi hareket edeceðini düþünüyorum biraz buralarda oyalanir sonra yön yukarý þahsi fikrim.
    Nicinden dolayý deðil. Ezel bey zarar ettiðinden aðzý kulaklarýna vararak yazýlan yazýlar olduðunu düþünüyorum. Tahta yapiciya calisan Piþkin ukala bir tip benim gözümde.

    .

  3. Gözü topraða bakýyor namýssýz 🙂

  4.  Alýntý Originally Posted by kalimuran Yazýyý Oku
    Nickinizden dolayý öyle hitap ediyor sanýrým.

    Bu arada teknik olarak mndrs gibi hareket edeceðini düþünüyorum biraz buralarda oyalanir sonra yön yukarý þahsi fikrim.
    Ezel'i seyretmedigi belli, ))

    Güzel dizi idi
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

  5.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Ezel'i seyretmedigi belli, ))

    Güzel dizi idi
    Kim seyretmemiþ? m.q kaðýtlar bu ara kafa býrakmadýki. Bahsettiðim gibi millet ne kadar deðilim desemde söylediðim her kaðýt tutuyor diye Nik benzerliðinden dolayýda rahmetli Mecnur yapmýþtý. yani þeytana uysam tosuncuk vakasý olmam iþten bile deðildi. L an zaten ralli var 98 yýlýnda yani çoðu kaðýt haftalýkta zaten % 40 yapýyor. Ki bu para falan teklif eden kiþiler öyle cahil deðil nice meslek erbabýndan kiþiler var içinde.. Yani demem o ki Mecnur yapmalarý ayný Þener Þen in Namuslu filimi gibi.. Yalnýz Ezelbayraktar o iþte nik deðil sadece.. Seyrettim tabi ki bana göre Türk Televizyon dizileri içinde benim için 1 numaradýr.

    Neyse borsaya biste dönersek bana öyle geliyorki spekler k.y. ya zýnnýk koklatmamak için yemin etmiþ gibi. Belirgin bir taban yapma süreci oldu derken spekler yeniden Düþüþe tradeye döndü gibi geliyor bana. Öyleki Tahta yapmak için pek para bile harcamýyorlar artýk sanki.. Çünkü hedef kitle belli; çömez yeni giren k.y. ; Düþür , düþeni yeni gelenin kucaðýna yýk biraz üst fiyattan.. Gerçekten çok tehlikeli. Böyle devam ederse Bist Bence deðil zaten bitmiþtir..!
    Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

  • Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •