Sayfa 807/1003 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by modetr Yazıyı Oku
    Ayasofya maalesef benim destek olma imkanım yok fakat kaç liraymış bu cihaz diye araştırırken 2. el fiyat 4500 tl uygun gibi geldi. İlgilenen arkadaşlara kolaylık olsun diye link bırakıyorum.
    https://www.letgo.com/tr-tr/i/hasta-...2-7a5c7bf91c82
    Uygunmuş eğer aküsü iyiyse iş görür.

2.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    bütün kötü haberler shortçulara büyük cesaret veriyor, sonunda BofA rallisine yakıt oluyorlar,
    Herşey bilinçli ve kurgu şeklinde. Filmi izlerken finalde katili tahmin edersen para kazanırsın. Bilanço dönemi bitmeden short kovalamak tehlikeli. Adamlar thy için zirve üstü yoklama yapıyor ki kırdırıp yukarı alacaklar. Thy, sasa, eregli , şise de hacimli satışlar gelmedikçe yukarı yöne devam bana göre.
    Shortcularda palanın yol masrafına mazot olarak katkıda bulunacaklar.

3.  Alıntı Originally Posted by modetr Yazıyı Oku
    Ayasofya maalesef benim destek olma imkanım yok fakat kaç liraymış bu cihaz diye araştırırken 2. el fiyat 4500 tl uygun gibi geldi. İlgilenen arkadaşlara kolaylık olsun diye link bırakıyorum.
    https://www.letgo.com/tr-tr/i/hasta-...2-7a5c7bf91c82
    Bunu İstanbul da yaşayan biri kontrol edip alıp kargolarsa olur. İlla sıfır olacak diye şart yok işi görülse Yeter. Ben daha önce iki kez kollarımı kullanmadığım da aldım sattım. Şuan kollar sağlam olduğu için ihtiyaç duymuyorum. Ama tek kollu biri için bu alet şart.

yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

5. >>>>>>>>>>>>
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...verecek/267484

Akbank'ın başlattığı çılgın promosyon kampanyasına Yapı Kredi de katıldı.

Bugün itibariyle yeni emekli olan veya SGK-BAĞKUR-Emekli Sandığı’ndan maaş alanlar Yapı Kredi ile 3 yıl sözleşme imzalamaları halinde 7 bin 500 lira ödeyecek. Banka düne kadar 5 bin lira promosyon veriyordu.

Yapı Kredi
    1500 liraya kadar 5 bin 100 lira,
    2 bin 499 TL’ye bin liraya kadar 6 bin 250 lira ve
    2 bin 500 lira üstü maaşı olanlara da 7 bin 500 lira verecek.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Çin en eski medeniyet kindar entrikacı ve sinsidir

7. Ben Çin başkanı olsam
    Başkan yardımcısı gidince
    Çin Tayvandır derdim
    Yani çökerdim Tayvan’a

Kötü haberler gelse de piyasa tınlamıyor. 2020 yıl sonuna doğru da böyle olmuştu.

Yıl sonu kim bilir kaçtan kapatmayı hesaplıyor pala.

Çin tayvan vs piyasa masalları. 3 gün sonra unutulur.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 807/1003 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •