Sayfa 15/27 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
Arama sonucu : 216 madde; 113 - 120 arası.

Konu: BMSTL Birleşik Metal San. VE Tic. A.Ş.

1. son söz

kötümserler haklı çıkar, iyimserler para kazanır

2.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    kaldır bakalım b m s

oley oley oley

üç kırkbeş üstad bile illallah demiş gitmiş anlaşılan

3. bu kadar baskı normal değil.. yeni arz bu yeni..

ayıp ayıp..

senden sabırlıyım

4. Valla 3 aylik bilancoda gelen 30 milyonluk karin 20 milyon civari doviz satisindan gelmis gibi gordum. Ins yanlis goruyorumdur. 2. Ceyrek 10 milyon civari gelir oyleyse kar. Baski sebebi bu olabilir. Temel analizden anlayanlara sorun birde

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Valla 3 aylik bilancoda gelen 30 milyonluk karin 20 milyon civari doviz satisindan gelmis gibi gordum. Ins yanlis goruyorumdur. 2. Ceyrek 10 milyon civari gelir oyleyse kar. Baski sebebi bu olabilir. Temel analizden anlayanlara sorun birde

adına ister spek ister tahtacı diyin hisseye hakim olamamış ise ki öyle görünüyor mutlaka bir neden bulup vakit kazanmak ister.Bu da sizin yazdığınız gibi bugüne kadar dile getirilmemiş ama her zaman kullanılmaya müsait gerekçeler olur.Durumun ne olduğunu en geç Salı sabahına kadar öğreneceğiz.

6. Kari falan yalan dolan. Bunlar milleti dolandirmaya gelmis. Dovizi bozdurup bi kere kar gosterdiler millete verdiler mali. Hergun eksi yaparmi yoksa hisse

7.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Kari falan yalan dolan. Bunlar milleti dolandirmaya gelmis. Dovizi bozdurup bi kere kar gosterdiler millete verdiler mali. Hergun eksi yaparmi yoksa hisse

sabırlı olmakta fayda var.İhracat yapan ve büyüme odaklı bir şirket.Burada piyasa oyuncularından kaynaklı bir sıkıntı var sanki.Bilançoyu görmeden kesin hüküm vermek yanlış bence.O zaman tası tarağı toplayıp hepimiz kaçalım borsadan.

8.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    bu kadar baskı normal değil.. yeni arz bu yeni..

ayıp ayıp..

senden sabırlıyım
    ne yalan söyliyim bilançodan çok ümitliydim ve öncesinde satın alınır tahmin etmiştim ama hep diyoruz ya piyasa oyuncesu ne isterse o olur bakalım bilançoda ne göreceğiz?

Sayfa 15/27 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •