Sayfa 924/1003 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,385 - 7,392 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu graf geçen hafta özelden çağrı ile paylaşıldı 2760 gördü satış geldi
    kolay gelsin.
    Doğrudur abi. Herkese bol kazançlar yine de memedabinin zamanlaması fena değil yabana atmayalım, aklımızda olsun hafta içi.

2. Önümüzde 2 sene içersinde demir çelik sektöründe yüzde 300 getiri bekliyorum
    hrc fiyatlarınında dibe yaklaştığımızı düşünüyorum

YTD
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ben yorumlasam şöyle yorumlardım- poz değişimine bakarken yeni vade maliyetlerinin nerde olduğu dikkate alınır öncelikle, vade maliyetleri yani haziran sonu yeni vadeye taşınan blok pozisyonların kaydedildiği maliyet, yani 2870- 3000 aralığı

eğer bunun üstündeysek poz artışı pozitif yorumlanır, daha yukarı yönde güç kazandı denir.. eğer bu pivot seviyenin altındaysak poz artışı aşağı yönde güç kazandı denir.. poz kapamalar ise bunun tersi olarak.. şu an pivotun altında olduğumuz için bugünkü açık poz azalışı long adına çok pozitif..
    cuma günkü poz değişimi +15 bin.. yukarıdaki karakemal apd teorisine göre- pivot bölgenin üstündeyiz, 3000 üzerine atmış durumdayız, bu durumda apd kuvvetli artış long adına çok pozitif.. ralliye devam gözüküyor

teknik stop nereye koymak lazım diye soracak olursak, spot 30 endeks 2930 seviyesi kısmi kol kesmeye başlamak gereken seviye, 2900 altına kaydığımızda pozisyon sıfırlanır.. 2900- 2930

4. Ukrayna istihbaratına göre Rusya, bankacılık, enerji ve sanayi sektörlerinde yaptırımlardan kaçınmak için Ankara'ya bir teklif sunuyor. Moskova'nın Türkiye'nin petrol rafinerileri, depoları ve rezervlerine ortak olmayı önererek kendi petrolünü Ankara üzerinden satabileceği, Rusya'nın Avrupa Birliği'nin gelecek sene yürürlüğe girecek ambargosundan böyle kurtulmaya çalıştığı öne sürüldü.

Ayrıca Rus sanayicilerinin Türkiye'deki serbest bölgelerde iş yapması ve Rus bankalarının Türkiye devletinin bankalarında hesap açması da Moskova'nın talepleri arasında yer alıyor.

https://www.indyturk.com/node/539076...ye-dev-ekonomi

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    Ukrayna istihbaratına göre Rusya, bankacılık, enerji ve sanayi sektörlerinde yaptırımlardan kaçınmak için Ankara'ya bir teklif sunuyor. Moskova'nın Türkiye'nin petrol rafinerileri, depoları ve rezervlerine ortak olmayı önererek kendi petrolünü Ankara üzerinden satabileceği, Rusya'nın Avrupa Birliği'nin gelecek sene yürürlüğe girecek ambargosundan böyle kurtulmaya çalıştığı öne sürüldü.

Ayrıca Rus sanayicilerinin Türkiye'deki serbest bölgelerde iş yapması ve Rus bankalarının Türkiye devletinin bankalarında hesap açması da Moskova'nın talepleri arasında yer alıyor.

https://www.indyturk.com/node/539076...ye-dev-ekonomi
    Rusya yaptırımları Türkiye üzerinden bypass ederse gerçekten ABD, elindeki halkbank veya catsa kararlarını tekrar gündeme alır mı ? Çok seviyorlar ya bizimle ilgili ani kararlar almayı...

6.  Alıntı Originally Posted by Kurpiyer Yazıyı Oku
    Selamın Aleyküm ahali.

yine teknİk analiz diye birşey olduğunu sananlar obo hayaliyle yanıp tutuşurken BO formasyonu oluştu ve bana göre formasyon hedefini vurdu...
    Ooo ,memdabi gelmiş ..hoş gelmiş )

https://www.hisse.net/topluluk/showt...74#post6035674
    Hayat hoş gerisi boş

7. Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 924/1003 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz