Sayfa 525/691 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. buda derinlik son durum

Eh bir saat sonra bu üç aylığın maçı bitiyor.Artık şirketimizin durumu nedir ne değildir daha iyi göreceğiz.Baya bir işler oldu,kkm parası,hissedeki para,satılan evlerden kaynaklanan ertelenmiş gelirler yeni satılan evler vs pek çok şeyi bu akşam öğreneceğiz.Akşama durum değerlendirmesi yaparız.Bence son anda bir atakla 1.4 üstü kapatır.

Takas için teşekkür ederim.Ben maçı malum radyodan takip ediyorum üstelik 15 dakika gecikmeli.))))))))

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Eh bir saat sonra bu üç aylığın maçı bitiyor.Artık şirketimizin durumu nedir ne değildir daha iyi göreceğiz.Baya bir işler oldu,kkm parası,hissedeki para,satılan evlerden kaynaklanan ertelenmiş gelirler yeni satılan evler vs pek çok şeyi bu akşam öğreneceğiz.Akşama durum değerlendirmesi yaparız.Bence son anda bir atakla 1.4 üstü kapatır.
    inşallah

5. Şirket gayet güzel lokasyonlardan arsa alımlarını sürdürüyor ve bunu tamamen borçsuz yapıyor. Açıklamalar yeterince net olmadığı için geleceğe yönelik projeksiyon yapmak zorlaşıyor. Mesela 390 milyona aldın, tamam ama ödemeleri nasıl olacak onu da yazsana...

En önemlisi ise alınan bu arsalar için yılsonunda yeni değerlemeler yapılacak. Sermayeden fazla bir kâr hiç şaşırtıcı olmaz...YTD

6. Evet ekranı açtım, şimdi daha farklı bir manzara var.
    Yarın çok daha iyi olur, KLGYO da beklediğim mega trendin fitilini bilanço ateşleyebilir.
    Bilanço olduğu gibi gelir altından bir hinoğlu hin çıkmazsa.. YTD

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Ben ekranı kapattım şu an; hisselerimden hiç birisini satma niyetim yok, oturmaya devam edersem beni STOP yapacaklar.
    Bazen hislerini dinlemek lazım, shortçulara gel gel yapıyorlar..
    Seans sonunda da defnederler.. YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

7. Haydi geçmiş olsun ... Son iki dakikada olan işlemler tahtanın kesin sahipli olduğunu gösterdi.. Ne yazık ki 38 kapatacak gibi son işlemlerde

E maç bitti,kaçtan kapadık arkadaşlar

Sayfa 525/691 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •