Sayfa 124/147 İlkİlk ... 2474114122123124125126134 ... SonSon
Arama sonucu : 1174 madde; 985 - 992 arası.

Konu: ALBRK - Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.

1. Elinizi öpene 1,80-2 arası okutabilecekken aptal aptal işlere imza attınız. Sizi tebrik ederim tahtadaki abiler.

Baskılamak içinde elinizde kaldı 7-8 mln lot mal.

Ah be Cengiz abimiz yapıştırsan tavana elini öpene yarın iki katı lotu verirsin % 5 karla.

Eğer siz bu borsayı biliyorsanız ben hiçbir şey bilmiyorum demek ki o zaman.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 10-08-2022 saat: 17:51.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Elinizi öpene 1,80-2 arası okutabilecekken aptal aptal işlere imza attınız. Sizi tebrik ederim tahtadaki abiler.

Baskılamak içinde elinizde kaldı 7-8 mln lot mal.

Ah be Cengiz abimiz yapıştırsan tavana elini öpene yarın iki katı lotu verirsin % 5 karla.

Eğer siz bu borsayı biliyorsanız ben hiçbir şey bilmiyorum demek ki o zaman.
    Muhterem tahtayı baskılayan, herkesin umut bağladığı şahıs ve hevalleri.

3.  Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    Baskılamasını bilemem ama 1 ağustostan beri %20 yukarı gitti hisse, hemde ciddi hacim yaparak. Birileri yüksek miktarlarda satarken birileride yüksek miktarlarda alıyor veya danışıklı dövüş yapıyorlar. Eğer bu yüksek hacim olmasaydı hisse hemen geri gelirdi. Böyle dolu dolu gitmesi gayet güzel. Ben kendi adıma bu durumdan memnunum. Endeks'e satış gelmediği süre yolumuz uzun.

4.  Alıntı Originally Posted by Y U S U F Yazıyı Oku
    Baskılamasını bilemem ama 1 ağustostan beri %20 yukarı gitti hisse, hemde ciddi hacim yaparak. Birileri yüksek miktarlarda satarken birileride yüksek miktarlarda alıyor veya danışıklı dövüş yapıyorlar. Eğer bu yüksek hacim olmasaydı hisse hemen geri gelirdi. Böyle dolu dolu gitmesi gayet güzel. Ben kendi adıma bu durumdan memnunum. Endeks'e satış gelmediği süre yolumuz uzun.
    Güzel yorum tebrik ederim bu bilanço ile aşağıya salmakmı zor kaptırdılar malları bilançonun bu kadar iyi olacağını kimse beklemiyordu ben de dahil 1.62 bence çok sert geçilecek beklemeye devam

5.  Alıntı Originally Posted by Y U S U F Yazıyı Oku
    Diğerleri dururken ya da diğerleri % 10 giderken bu olsa eyvallah.Kusurmabakmayın bakın bu operasyonu kim yapıyorsa arkasında kim varsa zerre umrumda değil külliyen yanlış.İsterse piyasanın 1 numarası olsun bu kişi. SKBNK gitti diye 3 tik kalkabildi.Hele bir de tutup YKB ye o raporu çıkarttırmak.

Endeks işine gelince onların bildiği kadar benim unuttuğum var.Yaya kalırlar benim yanımda.Demir tavında dövülür.Musluk akarken dolduracaksın.Bull market piyasanın hakkını da veremiyorsan ya da bunu algılayamıyorsan da kumda oynayacaksın.Bende bunu bilir bunu söylerim.

BUCİM ZOREN HLGYO bedellilerine bakın.Bakın bakalım orada kimseler ona buna bu tahtada tanındığı kadar fırsat tanımışlar mı?Bu büyük hatadır.Tahtacı ben değilim ki bunun faturası da bana çıksın.Saygılarımla

YKB den malı verdim ayağına diğer kurumlardan alan kendisi değilse bu işi yapan her kimse gidip kumda oynasın.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 10-08-2022 saat: 19:41.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Güzel yorum tebrik ederim bu bilanço ile aşağıya salmakmı zor kaptırdılar malları bilançonun bu kadar iyi olacağını kimse beklemiyordu ben de dahil 1.62 bence çok sert geçilecek beklemeye devam
    Ben bekliyordum bilançonun bu kadar iyi olacağını.

7.  Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    Benim umut bağladığım tek kişi kendimim Kendi bilgim kendi emeğim kendi analizim kendi piyasa öngörüm. Başkaları kimden ne bekler bilmem.Anlamam da.

Herkese iyi akşamlar.

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Diğerleri dururken ya da diğerleri % 10 giderken bu olsa eyvallah.Kusurmabakmayın bakın bu operasyonu kim yapıyorsa arkasında kim varsa zerre umrumda değil külliyen yanlış.İsterse piyasanın 1 numarası olsun bu kişi. SKBNK gitti diye 3 tik kalkabildi.Hele bir de tutup YKB ye o raporu çıkarttırmak.

Endeks işine gelince onların bildiği kadar benim unuttuğum var.Yaya kalırlar benim yanımda.Demir tavında dövülür.Musluk akarken dolduracaksın.Bull market piyasanın hakkını da veremiyorsan ya da bunu algılayamıyorsan da kumda oynayacaksın.Bende bunu bilir bunu söylerim.

BUCİM ZOREN HLGYO bedellilerine bakın.Bakın bakalım orada kimseler ona buna bu tahtada tanındığı kadar fırsat tanımışlar mı?Bu büyük hatadır.Tahtacı ben değilim ki bunun faturası da bana çıksın.Saygılarımla

YKB den malı verdim ayağına diğer kurumlardan alan kendisi değilse bu işi yapan her kimse gidip kumda oynasın.
    Maşallah, söyleyek söz bırakmadın.

Sayfa 124/147 İlkİlk ... 2474114122123124125126134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •