Sayfa 126/147 İlkİlk ... 2676116124125126127128136 ... SonSon
Arama sonucu : 1174 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: ALBRK - Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Sayın zdx burada rüzgar yön değiştirdi sizde biliyorsunuz ana muhabbetleri kimse rüzgara karşı isemiyor kimse üre, ürik asit,*kreatinin K+,Na+,CL istemiyor ortalıkta. Malesef ki polhodan dolayı yetişemedim yanarım yanarım ona yanarim.
    ***YENİLGİ YENİLGİ BÜYÜYEN ZAFER***
    O ooo Muhterem ayıp etmişsiniz.
    2.70 lerden buraya gelen polho da ne durursun. Gider mi kazananlar olsun inşallah. Ben 5.94 vedalaştım.
    Mız mız dayım sevmesem de iş inada bindi.
    Lakin sıkıntılı ama değer.
    İllada Avod alacam ilk fırsatta.
    Albarakı aratmaz ama olsun Usak da öyle yaptılar.

2.  Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    O ooo Muhterem ayıp etmişsiniz.
    2.70 lerden buraya gelen polho da ne durursun. Gider mi kazananlar olsun inşallah. Ben 5.94 vedalaştım.
    Mız mız dayım sevmesem de iş inada bindi.
    Lakin sıkıntılı ama değer.
    İllada Avod alacam ilk fırsatta.
    Albarakı aratmaz ama olsun Usak da öyle yaptılar.
    Sayın haymatlas 2.80 den girdim polho ya oranın daha çok yolu var bana göre sadece biraz sabır deniyorlar oda bende var.

Dayım on numaradir emin olun ne yazıyorsa buradakiler için yazıyordur.

Uşak konusunda da bende fena kaçırdım. bazen insan tutulma yaşıyor göz göre göre kaçırdık o da bedelli yapar sonra alırız diye düşündük bedelli düşüşü olur dedim ama bedellisi onaylanmadı bir anda terste kaldım

***YENİLGİ YENİLGİ BÜYÜYEN ZAFER***
    Son düzenleme : temel analizci; 11-08-2022 saat: 12:46.

3.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Güzel yorum tebrik ederim bu bilanço ile aşağıya salmakmı zor kaptırdılar malları bilançonun bu kadar iyi olacağını kimse beklemiyordu ben de dahil 1.62 bence çok sert geçilecek beklemeye devam
    Yine mi nokta atışı vayyy be

Albaraka türk katılım bankası'nın 2022 yılı 6 aylık konsolide olmayan net karı 652.405.000 tl (2021/6 aylık: 13.071.000 tl)

5. O raporu yapan YKB deki arkadaş yüzün kızarır mı?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. Yıl sonu hedefiydi sanırım acele etmeyelim bakıp görücez

7. Nasıl oluyor bu yıl sonu hedefleri ben bu işlerin biraz acemisiyim de daha detay verirmisiniz?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Temel analizci kardeşim o da gider sabret. Oradakilerde ayrı rahatsız.Lütfen aramızda şu sayını kaldıralım.Senin yerin ayrı bende.Hisseler kaçmıyor bu gider bir başkası olur bir yerde denk geliriz İnşallah
    Hayrını gör.

Sayfa 126/147 İlkİlk ... 2676116124125126127128136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •