Sinirimden üye oldum dışarıdan okuyordum. Deniz43 rakam ve kaynak vermesine rağmen inanmayanlar, işkembeden rakam uyduranlar gırla. İnsanlar ne içiyor anlamış değilim. Belki de iyi oldu biraz katkı yaparım.
Sinirimden üye oldum dışarıdan okuyordum. Deniz43 rakam ve kaynak vermesine rağmen inanmayanlar, işkembeden rakam uyduranlar gırla. İnsanlar ne içiyor anlamış değilim. Belki de iyi oldu biraz katkı yaparım.
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diye onuncu köy nickini aldım. Sırf bu olay anısına. İşkembeden atmak yerine kaynak verirsin biter. bu işler böyledir. Kaynağa da inanılır.
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Çin'de konut sektörü hakkında ciddi sıkıntılı haberler geliyor. Buradaki bir çöküş emtialar da dahil küresel ekonomiyi aşağıya çekebilir. Saatli bomba gibi bir durumla karşı karşıyayız:
"No One Immune Amid China Property Turmoil, JPMorgan Says
Home prices fall for 11th month as mortgage crisis deepens
At least $90b has been wiped out in stocks and bonds this year"
Çin bu durum karşısında beyhude faiz indiriyor...
Çöküşü RÜYANIZDA görürsünğz orası Çin KOMUNİST PLANLAMA VE HİPER ÜRETKEN kapital üretim metotları ilr bir çok ürün ve hizmeti yok pahasına mal edebiliyor , sudan ucuza mal edilmeye çalışılıyor. HALK FAKİR değil refah artışı oluştuğundan tüketim arttı 1980 ve 1990 larda tükiyede yaşanan karın ağrıları var çinin %10 her sene büyüyen ülke SİZ RESESYON olacak diye boşa beklenti içine girmeyin , bu işler yalan dolan ... gerçeklikten kopmayın. RESESYONCULAR hayal satıyorlar.
90 milyar borsa değeri geriledi diye Çinde kriz olmaz komil komik haberler bunlar bu başlıkta artık yazmam . DÜNYA 5 DEN BÜYÜKTÜR .diye nokta koyayım.
Yer İmleri