Sayfa 175/1000 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Enkai bilanço bu dönemin en kötülerinden biri oldu. Bu taahhütçülere yatırım yapılmaz ne yapacakları belli olmuyor. İlk çeyrek Tkfen bu çeyrek Enka berbat bilançolar

2. Bunun gibi mallar bitmedi bu pazarda bir tane faydalı bir hareketi yoktur.
    Varsa bunu yaptım desin koysun .S.G.O
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu akşam kavga çıkması normal, çok sert bi gün yaşadık.
    Bence kazanan haklıdır, yabcak bişii yok
    bozgurt hucaa..hanki havfanat türüydü unuttum yediği ayaz mayaz unutmez neyim hesabi ben haziran vade long kazigini bu şerrodan cikaracam ve yine shortla..ama aceleye gerek yok..sifir poz bak hic kavga ediyim mi,etmimmmm😋😋😋 zengin olmak isteyen iztresss olur,fakir olmak isteyene bu ülke cennet zati..akşam yatayon sabah daha fakirsin 🤣😂

4. Teknikniçi sistemci 3050/30 arası bastı shortu batırmadan bırakacağını sanmıyorum
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5.  Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    Sindoma hocam, mesleği ekonomist olan birisi olarak grafiklerinizi ve yorumlarınızı çok değerli buluyor ve dikkate alıyorum. Teknik analiz karanlık tünelde mum ışığıdır olmazsa olmaz. Paylaşımlarınızı esirgemeyin lütfen.

Selamlar
    selamlar the ekonomist hocam elimden geldiğince görüşlerimi paylaşıyorum kolay gelsin.
    FORMASYON AVCISI 53

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dallama gibi gezersin buralarda var mı bir katkın topiğe yok , sayfama ne giriyorsun çakal , taneri beğenmiyorsan ne takip etmeye çalışıyorsun kendinle çelişen asalaksın anlaşılan.
    topiğe en büyük katkım bu işlere yeni başlamış ahalinin grafik hikayelirine inanmamalarını zamanlarını bu dandik işlere harcamamalırına ikna etmeye çalışıyorum
    sen inanabilirsin belli ki akıl yerine kıçını kullanıyorsun , mumdur , destek direçtir. kıldır ,tüydür analizi demek ,
    anal= kıç , analiz : kıçından uydurmaktır
    olm sana bile yardımcı olmaya çalışıyorum ama kadir kıymet bilmiyorsun , tüü senin aklına

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

beklentimiz olan 33100 üzeri kaldığı sürece yukarı kanal katlaması devam haftalık grafdır.
    34200 %61 fibo bölgesi.
    FORMASYON AVCISI 53

8.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    bozgurt hucaa..hanki havfanat türüydü unuttum yediği ayaz mayaz unutmez neyim hesabi ben haziran vade long kazigini bu şerrodan cikaracam ve yine shortla..ama aceleye gerek yok..sifir poz bak hic kavga ediyim mi,etmimmmm������ zengin olmak isteyen iztresss olur,fakir olmak isteyene bu ülke cennet zati..akşam yatayon sabah daha fakirsin ����
    Sende az değilsin haaa, geçen ay söktün şort tuşunu rahatsın, fışkırttırdıkça hoşuna gidiyor olmalı
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 175/1000 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •