Enkai bilanço bu dönemin en kötülerinden biri oldu. Bu taahhütçülere yatırım yapılmaz ne yapacakları belli olmuyor. İlk çeyrek Tkfen bu çeyrek Enka berbat bilançolar
Enkai bilanço bu dönemin en kötülerinden biri oldu. Bu taahhütçülere yatırım yapılmaz ne yapacakları belli olmuyor. İlk çeyrek Tkfen bu çeyrek Enka berbat bilançolar
Bunun gibi mallar bitmedi bu pazarda bir tane faydalı bir hareketi yoktur.
Varsa bunu yaptım desin koysun .S.G.O
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
bozgurt hucaa..hanki havfanat türüydü unuttum yediği ayaz mayaz unutmez neyim hesabi ben haziran vade long kazigini bu şerrodan cikaracam ve yine shortla..ama aceleye gerek yok..sifir poz bak hic kavga ediyim mi,etmimmmm😋😋😋 zengin olmak isteyen iztresss olur,fakir olmak isteyene bu ülke cennet zati..akşam yatayon sabah daha fakirsin 🤣😂
Teknikniçi sistemci 3050/30 arası bastı shortu batırmadan bırakacağını sanmıyorum
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
topiğe en büyük katkım bu işlere yeni başlamış ahalinin grafik hikayelirine inanmamalarını zamanlarını bu dandik işlere harcamamalırına ikna etmeye çalışıyorum
sen inanabilirsin belli ki akıl yerine kıçını kullanıyorsun , mumdur , destek direçtir. kıldır ,tüydür analizi demek ,
anal= kıç , analiz : kıçından uydurmaktır
olm sana bile yardımcı olmaya çalışıyorum ama kadir kıymet bilmiyorsun , tüü senin aklına
Yer İmleri