Sayfa 25/178 ÝlkÝlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 193 - 200 arasý.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1. Bugün bist100 endekisi tl bazlý tarihi rekorunu kýrarak 3033 gördü.
    bu da demek oluyor ki sepetimizi boþaltýrken zamanlama hatasý yapmýþýz. Aslýnda bu tür hatalarý not alarak bir sonraki sepetimizi yaparken bu küçük notlarý deðerlendirmeliyiz.

18.08.2022
    Hamdým Piþtim Yandým

2. Borsa ralliye devam ediyor, biz treni kaçýrdýk malesef, hayýrlýsý olsun.
    Sepetime bugün 1.020 den gram altýn aldým.

19.08.2022
    Hamdým Piþtim Yandým

3.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Dow 33333 direncini geçerse zirveyi tazeler demiþtik ama dikkatli bakýnca cýmbýzla 34200 de bi direnç daha olduðunu gördük, saklamýþlar ondan cýplak gözle göremedik heralde dirence çarpýp geri geldi þuan 34bin seviyelerinde tutunmuya çalýþýyor olsada iþi zor gibi dowun
    Dow da tekrar A planýna döndük, tam zamanýnda cýmbýzlamýþýz, þindi durum denüþük bir hal aldý,bir önceki düþüþte cýmbýzla bulduðumuz 31500 desteðinin çalýþýp çalýþmayacaðýna bakýcaz.
    Hamdým Piþtim Yandým

4. Dow sýkýþtý kaldý dar bandda. þuan 33bin üstünde durma çabasýnda, þayet 33333 üstüne atarsa B planýna geçicez yoksa A planý devam
    Bazý arkadaþlar uzunvade analiz yapmayý biliyor, bi ben öðrenemedim. Analiz yapmayý öðrenirsem heralde köþeyi döner buralarda yazmayý býrakýrým.
    Bir arpa boyu yol gidemiyoruz, halen fakiriz
    Hamdým Piþtim Yandým

5. Dow 32bin üstünde tutunmaya çalýþýyor olsada iþi çok zor.
    A planýnda deðiþiklik yok, B planýna geçmek için þartlar olgun deðil
    Hamdým Piþtim Yandým

6.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Dow da tekrar A planýna döndük, tam zamanýnda cýmbýzlamýþýz, þindi durum denüþük bir hal aldý,bir önceki düþüþte cýmbýzla bulduðumuz 31500 desteðinin çalýþýp çalýþmayacaðýna bakýcaz.
    Dow beklediðimiz 31500 e geldi dayandý
    Þindi sýrada desteði tutucak mý tutmuyacak mý izliycez.
    Benim bakýþ açýma göre dow un iþi bu sefer çok zor ama para piyasalarýnda zor diye bir olgu yok, o yüzden her zaman iki ihtimal var.
    Sert vuruþmalar olucak, iliklerime kadar hissediyorum. Kim kazanýr bilemem. Ben A planýnda devam diyorum
    Hamdým Piþtim Yandým

7. Dow þuan cýmbýzla bulduðumuz desteðinde tutunmaya çalýþýyor olsada bu sefer iþi zor ama belli olmaz bu iþler, sert vuruþma devam ediyor görüntüsü mevcut, kapanýþ nasýl olur kestirmek zor, 31500 altý mý yoksa üstü mü
    Þuan 31450 lerde biz rahat rahat A planýnda devam
    Hamdým Piþtim Yandým

8. Bugün amarika borsalarý kapalý, yurtdýþý borsalarýna bugün de fena çakmýþlar, dax yüzde 2 eksi ile son 8 ayýn dibinde cebelleþiyor.
    Bizim bisttin ise maþallahý var, son yýllarýn hatta tüm zamanlarýn tepesinde ve tl bazlý rekora doymuyor. Bugün 3358 kapanýþý ile en yüksek kapanýþýný yaptý.
    Pozitif ayrýþtýðýmýz þu günlerde
    Yurtdýþý global piyasalar toparlanmaya baþladýðýnda bizim bistte çakarlar mý ki
    Hamdým Piþtim Yandým

Sayfa 25/178 ÝlkÝlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •