Sayfa 308/747 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. bir de hollanda diye bir ülkeden haberim yok ki adamın sattığı yüksek teknoloji ürününden haberim olsn

2.  Alıntı Originally Posted by egecballh1 Yazıyı Oku
    kıçını silmeyeceğin 3 kuruşluk ekiz 60 kat gidiyor 3 ay tavan yapıyor tık yok .neredeyse ticariişletme hicim vb.son atılımlarla fiyatı 5 milyara dayanmış menderes 3 tl .oldu diye yasak geliyor.kimse yemez bunu arkadaşlar bu kağıt hakettiği yere gidiyor ve en az 10 kat aşağıda ...20 yıl boyunca sürünmüş ......çıkışı kimse engelleyemez takmayın boş verin...herşey hakettiğini bulur.
    bana bunlarla gelin

yorum efsane

3.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    en parlak çeyrek 3.çeyrek..

bakalım burdaki veriler nasıl gelecek..

euro borç 50m altına iner bence..

yılsonu da ilişkili taraftan alacakları tahsil eder.. yılı 35-40m euro borçla kapasak yeter..
    Bu şirket özelinde en riskli görülen alan döviz borcu Eğer bu seviyelere düşerse finansal giderler ciddi düşer ve net kar artar 6 aylık kar 292 milyon finansman gideri 410 milyon, döviz borcu olmasa yada az olsa net kar acayip yüksek gelirdi ama bu bile çok güzel.Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Bu şirket özelinde en riskli görülen alan döviz borcu Eğer bu seviyelere düşerse finansal giderler ciddi düşer ve net kar artar 6 aylık kar 292 milyon finansman gideri 410 milyon, döviz borcu olmasa yada az olsa net kar acayip yüksek gelirdi ama bu bile çok güzel.Ytd
    bilmiyim ağam..

2019 martta alarko aldım.. 2-2.5 arası topladım (0.35-0.4 usd).. alarko şu an 47 (2.6 usd)
    o zaman herkes aklımı çelmeye çalıştı.. dediler ki cenal den kaynaklı 1 milyar dolar borç var.. battık bittik kül olduk yok olduk şirketin şu an borcu 90m usd.. ve sene sonu net nakde geçiyor..

o yüzden bana ne hocam döviz borcundan.. 13cente menderes almışım.. yaslandım arkama izliyorum

üstadlar daha iyi bilir 10 yıldır tanıyorlar şirketi

5.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    bilmiyim ağam..

2019 martta alarko aldım.. 2-2.5 arası topladım (0.35-0.4 usd).. alarko şu an 47 (2.6 usd)
    o zaman herkes aklımı çelmeye çalıştı.. dediler ki cenal den kaynaklı 1 milyar dolar borç var.. battık bittik kül olduk yok olduk şirketin şu an borcu 90m usd.. ve sene sonu net nakde geçiyor..

o yüzden bana ne hocam döviz borcundan.. 13cente menderes almışım.. yaslandım arkama izliyorum

üstadlar daha iyi bilir 10 yıldır tanıyorlar şirketi
    Benimde alarkoda epey süre yatırımım oldu oradan da tanıyorum sizi o herkesin korktuğu yüksek döviz borcu bir kömür hedge başarısı ile bir senede bitti hisse nereden nereye geldi önemli olan borcun ödenmesi haklısınız alarkoda dolar bazlı 6.5 kat kazanmışsınız inşalllah burada da güzel kazanırız Allah hepimize hayırlı bol kazançlar versin.Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by aptamil Yazıyı Oku
    Adam Hollanda'ya yüksek teknoloji ürün satmaya başladı, haberin varmı? Sanmam. O stokların çokluğu 3.çeyrek ihracatını genelde wallmarta yani Amerika'ya yapmasındandır. O yüzden 6 aylıkta stoklar birikir. Satışlar yönünden en verimli olduğu çeyrek 3.çeyrektir. Tarımdan gelen karlar olmasa, şu anki fiyatları hayatta göremez. Sırf tarım şirketini borsaya açsa millet birbirini yer kağıt almak için. Aç oku bilançoyu tarıma bak cirosu nedir, borcu nedir, gideri nedir, karı nedir !!! Bu arada tarım tarafını da Osman Akça'dan aldı borçlarına karşılık(hatırlatma çok bilmiş arkadaşlar için, bilanço okumayı biliyorlar), sen yekdemle ilgilenmeye devam et.
    merhaba aptamil hocam mndrs holding olabilir bu gidişle

sonuçta tarımda mndrs iştiraki konsolide ediliyor bilançoda

onun karları mndrs yazıyormu yazıyor yazmayada devam edecek

daha izmir bornovada ki binalar içinde yok onlarda mndrs % 48 iştiraki 450 daire yarısı 225 daire mndrs e ait ordanda gelecek satışlardan borçları kapatacak sonra tekstilden ve enerjiden de +++ kar yazmaya başlayacak

dediğin doğru tarım olmamış olsa kar olamayacak maalesef +++ borçlarını euro bazlı azaltmaya devam ediyor keşke borç olmamış olsa tekstiden bile milyonlarca kar gelsede

enerjiye yatırım yapıldı borçları ödeniyor 187 milyon satış yapılıp eğer 139 milyon borç ödeniyorsa 7 milyon zarar yazıyorsa bence güzel yatırımdır

burada yazdığım bilgi ve yorumlar kendi görüşümdür. kesinlikle yatırımcı tavsiyesi değildir. Y.T.D

7.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Benimde alarkoda epey süre yatırımım oldu oradan da tanıyorum sizi o herkesin korktuğu yüksek döviz borcu bir kömür hedge başarısı ile bir senede bitti hisse nereden nereye geldi önemli olan borcun ödenmesi haklısınız alarkoda dolar bazlı 6.5 kat kazanmışsınız inşalllah burada da güzel kazanırız Allah hepimize hayırlı bol kazançlar versin.Ytd
    hocam size altın bir öğüt.. psikolojinizi etkilemesin kimse.. borç şu bu diye.. boş verin.. siz şirketin varlıklarına ve nakit yaratma gücüne odaklanın..

1-enflasyon döneminde borçlu olmak inanılmaz avantajlıdır
    2-borç ödenebiliyorsa hiç dert etmeyin.. o kadar ihracat geliri var.. borç ödenemese zaten zorlu gibi sürekli bedelli sermaye artırımı yapardı..

umarım burada da dolar bazlı güzel sonuçlar elde ederiz portföylerimiz açısından..

8. 28/12/2017 tarihinde KAP'ta yaptığımız özel durum açıklamasında bahsi geçen İzmir İli, Bornova İlçesi, Kazımdirik Mahallesi, 3777 Ada, 5 Parselde kayıtlı bulunan 9,067.73 m² büyüklüğündeki arsa üzerinde Adnan Kılıçoğlu İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret ve Limited Şirketi ile "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzalanmıştır.

Projenin Kasım (2020) ayı içerisinde inşaatına başlanması ve 30 Temmuz 2023 tarihinde tamamlanması planlanmaktadır.

Proje'den sağlanacak kaynak Şirketimizin finansal yükümlülüklerinin azaltılmasında kullanılacak olup gayrimenkullerin satılması ve/veya kiraya verilmesinden elde edilecek gelir Grup'un konsolide cirosunda bir değişikliğe sebep olmayacaktır.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,
    burada yazdığım bilgi ve yorumlar kendi görüşümdür. kesinlikle yatırımcı tavsiyesi değildir. Y.T.D

Sayfa 308/747 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •