Sayfa 25/1009 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. sermo tübitakta ne projeler yapıyoruz bir bilsen.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    sermo tübitakta ne projeler yapıyoruz bir bilsen.
    gençlerimiz gurur kaynağımız. Yeter ki önleri kesilmesin.

3.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Bu adam aşağıdaki twiti 2015 yılında attı. Komik gelmişti. Şimdi %100 hak veriyorum. Oynanan Orta Oyunu.

Abdurrahman Karslı diye bir adam var. Bi parti genel başkanı imiş... onun da eski bi konusması vaar cem özer programinda...
    O da benzer seyi soyluyor tr deki isimler ve bop üzerinden...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. FED haziran toplantı tutanakları yayınlandı,parasal sıkılaştırma tarihi konusunda görüş birliği yokmuş...

Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    TÜRK EKONOMİSİNİN ÇIKMAZ SOKAGI BURASIDIR: TASARRUF ETMEDEN HİÇ BİR B.K OLAMAYIZ.

JCR/Ökmen: Yeni mevduat üretilememesi Türk ekonomisinin ve Türk bankacılık sisteminin önemli bir yapısal problemidir.
    Faiz düşmanı bunlar nasıl tasarruf artsın.

6.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Forex işlemlerini takip ediyorum ancak tr deki bu son genelgeden sonra işlem yapmıyorum, mt4 ekranında 7-8 adet major grafik,fdow,fdax, petrol ve altın var.
    fdow. 20.700 civarına inebilecegini dusunuyorum. ne dersiniz?

7. haftalik grafiğe göre dxy nin yakında sert bir yukarı tepki vereceğini düşünüyorum.
    YTD(29 Haziran)

tepki hafta başında başladı. dxy geçen hafta dip hareketini tamamladı. tepkiden ziyade yukarı trende başlamış olması kuvvetle muhtemel.
    YTD

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Faiz düşmanı bunlar nasıl tasarruf artsın.
    hocam faiz mesele değil.
    Insan nasıl tasarruf yapar?

Gelirinden zorunlu harcamaları yapar. Kalanın bir kısmı zorunlu olmayan harcamaya giderken bir kısmı tasarrufa gider...
    Ama adamın aldığı zorunlu harcamaya yetmiyor ki!!!

Ayrıca burda anlatılan tasarrufu yapacak olan orta sınıftır. Orta sınıf ise yukarda tabloda görüldüğü gibi yok tr'de...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 25/1009 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •