Sayfa 157/993 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Erdoğan:

-İktisat bilim ve uygulamaları, fizik ve matematik gibi her yerde geçerli olan kurallara sahip değildir.

-Bir yerde başarılı olan bir modelin, bir başka yerde başarılı olacağının garantisi yoktur

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: "Önümüzdeki yılın ilk aylarından itibaren hayat pahalılığıyla mücadele başta olmak üzere ekonomi programımızın olumlu etkileri daha ileriye götürülecek."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Tasarruflarını hala döviz ve altında tutan vatandaşlarımızı Türk lirası mevduatlara dönmeye davet ediyorum

Politika faizi 13
    Enflasyon %79

https://m.youtube.com/watch?v=udS9lRKykEQ

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyasi.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. TL mevduata geçip onun faizini almaktansa kendi parasını döviz olarak korumak isteyen bir çok kimse var.
    Döviz mevduatta son kalanlarda bu kesimler genelde.
    Son Kale ve yıkılması en zor olanı.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: "Önümüzdeki yılın ilk aylarından itibaren hayat pahalılığıyla mücadele başta olmak üzere ekonomi programımızın olumlu etkileri daha ileriye götürülecek."
    Tercümesini yapalım.!!!!
    Tulumbada su bitti diyor.!!
    Merkez bankası gece gündüz para basıyor.!!
    Basmaya devam edecek.!!!
    Çaktırmadan cebinizdeki parayı yürütmeye devam edeceğiz.!!!
    Eski Türkiyeyi 4 gözle arayacaksınız.!!!
    Hepinizi hiperenflasyonla soyup soğana çevireceğim.!!!
    Bu kış göreceksiniz.!!
    Hanyayı Konya yı.!!
    Tüm yollar Zonguldak diyor.!!!
    Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Oy gizlidir dilediğinize verirsiniz bunu arz etmenize gerek yok ona takılmadım ama Avrupa ve ABD enflasyonu ile bizi bir tutarak mi hesapladınız 7.25’i ? Acaba titiz çalışmanız ile hesapladiginiz bu oranı nasıl bulduğunuzu açıklayabilirseniz hepimiz aydınlanır ve bilmediğimiz daha doğrusu anlamadığımız bu konuyu anlamış oluruz . Kamuoyuna bunuda arz ederseniz çok seviniriz
    Sayın Medwig hesaplama kriterlerimin sayın tüik ve merkez bankasından pek farklı olmadığını , benzer olduğunu düşünmekle birlikte konuyu detaylandırmak şahsıma ait telif haklarının ihlaline yol açabilecektir .
    Bu acıdan üzülerek detay veremiyorum .
    Ancak bu değere ulaştığımızda çarşı ve pazar beni haklı çıkarır diye düşünüyorum.
    Saygılar
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

7. CUBA on Brink of COLLAPSE & Forced to Close SUPERTANKER Port. VENEZUELA & RUSSIA Send Help
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Sayın Medwig hesaplama kriterlerimin sayın tüik ve merkez bankasından pek farklı olmadığını , benzer olduğunu düşünmekle birlikte konuyu detaylandırmak şahsıma ait telif haklarının ihlaline yol açabilecektir .
    Bu acıdan üzülerek detay veremiyorum .
    Ancak bu değere ulaştığımızda çarşı ve pazar beni haklı çıkarır diye düşünüyorum.
    ...konuyu detaylandırmak şahsıma ait telif haklarının ihlaline yol açabilecektir...

Vay anasini, trolun bu kadar cin olanina rastlamadim di.

Yani bu yazdigim, akillara zarar bombos bir siyasi yazidir demiyor.

Benim telif haklarim var diyor, yayinevi mubarek.

Sayfa 157/993 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •