Erdoğan:
-İktisat bilim ve uygulamaları, fizik ve matematik gibi her yerde geçerli olan kurallara sahip değildir.
-Bir yerde başarılı olan bir modelin, bir başka yerde başarılı olacağının garantisi yoktur
![]()
Erdoğan:
-İktisat bilim ve uygulamaları, fizik ve matematik gibi her yerde geçerli olan kurallara sahip değildir.
-Bir yerde başarılı olan bir modelin, bir başka yerde başarılı olacağının garantisi yoktur
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: "Önümüzdeki yılın ilk aylarından itibaren hayat pahalılığıyla mücadele başta olmak üzere ekonomi programımızın olumlu etkileri daha ileriye götürülecek."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
https://m.youtube.com/watch?v=udS9lRKykEQ
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasi.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
TL mevduata geçip onun faizini almaktansa kendi parasını döviz olarak korumak isteyen bir çok kimse var.
Döviz mevduatta son kalanlarda bu kesimler genelde.
Son Kale ve yıkılması en zor olanı.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Tercümesini yapalım.!!!!
Tulumbada su bitti diyor.!!
Merkez bankası gece gündüz para basıyor.!!
Basmaya devam edecek.!!!
Çaktırmadan cebinizdeki parayı yürütmeye devam edeceğiz.!!!
Eski Türkiyeyi 4 gözle arayacaksınız.!!!
Hepinizi hiperenflasyonla soyup soğana çevireceğim.!!!
Bu kış göreceksiniz.!!
Hanyayı Konya yı.!!
Tüm yollar Zonguldak diyor.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Sayın Medwig hesaplama kriterlerimin sayın tüik ve merkez bankasından pek farklı olmadığını , benzer olduğunu düşünmekle birlikte konuyu detaylandırmak şahsıma ait telif haklarının ihlaline yol açabilecektir .
Bu acıdan üzülerek detay veremiyorum .
Ancak bu değere ulaştığımızda çarşı ve pazar beni haklı çıkarır diye düşünüyorum.
Saygılar
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
CUBA on Brink of COLLAPSE & Forced to Close SUPERTANKER Port. VENEZUELA & RUSSIA Send Help
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Yer İmleri