Erdoğan : Bugün Türkiye her alanda bir başka ligin bir başka dünyanın oyuncusudur
Erdoğan : Bugün Türkiye her alanda bir başka ligin bir başka dünyanın oyuncusudur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dxy ciktikca dolar düşüyor .
Erdoğan: Bütün dünya yüksek enflasyon ve işsizlik tehdidi ile boğuşuyor. Türkiye ise kendi ekonomik modeli sayesinde bu iki tehditten asıl yıkıcı olanın üstesinden gelmeyi peşinen başarmıştır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bence faizleri yüzde 7.25 seviyesine indirmek gerekir bu rakamı avrupa ve abd enflasyonu nu düşünerek titiz çalışmalarla hesapladım ,yani yılbaşında 7.25 olacak şekilde faizler düşmeli bu sayede üretim artacak , fakir fukara garip gureba besin maddelerine rahat ulaşacaktır.
Konu ile ilgili samimi görüşüm budur bunu yaptığı anda oyumu mevcut yönetimden yana kullanacağım .
Saygılarımla kamuoyuna arz ederim .
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Erdoğan: Tasarruflarını hala döviz ve altında tutan vatandaşlarımızı Türk lirası mevduatlara dönmeye davet ediyorum
Politika faizi 13
Enflasyon %79
![]()
![]()
![]()
Erdoğan : Artık hiç kimsenin parasının değerinden endişe ederek döviz veya altına yönlenmesi icin sebep kalmamıştır , hala döviz ve altında parasını tutan vatandaşlarımız kazançlarını garanti altına alan TL mevduata geçmelerini istiyorum
Oy gizlidir dilediğinize verirsiniz bunu arz etmenize gerek yok ona takılmadım ama Avrupa ve ABD enflasyonu ile bizi bir tutarak mi hesapladınız 7.25’i ? Acaba titiz çalışmanız ile hesapladiginiz bu oranı nasıl bulduğunuzu açıklayabilirseniz hepimiz aydınlanır ve bilmediğimiz daha doğrusu anlamadığımız bu konuyu anlamış oluruz . Kamuoyuna bunuda arz ederseniz çok seviniriz
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri