Erdoðan : Bugün Türkiye her alanda bir baþka ligin bir baþka dünyanýn oyuncusudur
Erdoðan : Bugün Türkiye her alanda bir baþka ligin bir baþka dünyanýn oyuncusudur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dxy ciktikca dolar düþüyor .
Erdoðan: Bütün dünya yüksek enflasyon ve iþsizlik tehdidi ile boðuþuyor. Türkiye ise kendi ekonomik modeli sayesinde bu iki tehditten asýl yýkýcý olanýn üstesinden gelmeyi peþinen baþarmýþtýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bence faizleri yüzde 7.25 seviyesine indirmek gerekir bu rakamý avrupa ve abd enflasyonu nu düþünerek titiz çalýþmalarla hesapladým ,yani yýlbaþýnda 7.25 olacak þekilde faizler düþmeli bu sayede üretim artacak , fakir fukara garip gureba besin maddelerine rahat ulaþacaktýr.
Konu ile ilgili samimi görüþüm budur bunu yaptýðý anda oyumu mevcut yönetimden yana kullanacaðým .
Saygýlarýmla kamuoyuna arz ederim .
Erdoðan: Tasarruflarýný hala döviz ve altýnda tutan vatandaþlarýmýzý Türk lirasý mevduatlara dönmeye davet ediyorum
Politika faizi 13
Enflasyon %79
![]()
![]()
![]()
Erdoðan : Artýk hiç kimsenin parasýnýn deðerinden endiþe ederek döviz veya altýna yönlenmesi icin sebep kalmamýþtýr , hala döviz ve altýnda parasýný tutan vatandaþlarýmýz kazançlarýný garanti altýna alan TL mevduata geçmelerini istiyorum
Oy gizlidir dilediðinize verirsiniz bunu arz etmenize gerek yok ona takýlmadým ama Avrupa ve ABD enflasyonu ile bizi bir tutarak mi hesapladýnýz 7.25’i ? Acaba titiz çalýþmanýz ile hesapladiginiz bu oraný nasýl bulduðunuzu açýklayabilirseniz hepimiz aydýnlanýr ve bilmediðimiz daha doðrusu anlamadýðýmýz bu konuyu anlamýþ oluruz . Kamuoyuna bunuda arz ederseniz çok seviniriz
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri