Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

Ýþlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4040 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by ozmen Yazýyý Oku
    Akþam eve geçtiðimde oynamadan atacaðým.

.

Sn. Ezel Bayraktar Tecrübe yenilmiþ kazýklarýn bileþkesidir. O da bizde var çok þükür. Emin olmadýðým bir konuyu buraya yazacak kadar ergen de deðilim. Ýnsan olduklarýný zaten düþünmüyorum bu arkadaþlarýn. Danýþmanlýk þirketinin oluþturduðu karakterler... Bu karakterlerin iþi algý yapmak.

Siz nasýl benim yazýmý okuduðunuzda Nötr düþündüðünüzü söylediniz. Bu arkadaþlar 35 Tl lerden bu yana sürekli baðýrtkanlýk yaparak Pozitif hava estiriyor her mecrada. KY çoluðun çocuðunun rýzkýndan kesip maliyet düþüreyim diye buraya yatýrýyor. Bu günah deðildir de nedir? Sonrada çýkýp uzun vadeciyim diyerek sýyrýlamazlar.

Benim takýntýlý olduðum yer þirketin iyi yönetilmediðine dair. Þirket karýnýn bilinçli olarak baþkaca þirketlere aktarýldýðý konusu.
    Bunun karþýlýðýnda da Orçun KALKAN'ýn deðiþik yerlerde YK üyesi olarak görevlendirilmesi, Þehristan yapý dan kendisine Enes Perçin le pay verilmesi. Þehristan olayý farklý aslýnda orada sadece malý 45 den üstün baþarýlý þekilde pazarlayan þebeke üyeleri var.
    Bunu gören Ümit FIRAT ýn da artýk ne koparýrsam kar diyerek baþka þirketlerde kümelenmesi.

Balýk baþtan kokar ne yapsýn Þirket sahipleri SPK baþkanýnýn rüþvet istediði bir ülkede böyle iþlere giriþmesi hoþ karþýlanmalý tabikide.

2.  Alýntý Originally Posted by ozmen Yazýyý Oku
    Sn. Ezel Bayraktar Tecrübe yenilmiþ kazýklarýn bileþkesidir. O da bizde var çok þükür. Emin olmadýðým bir konuyu buraya yazacak kadar ergen de deðilim. Ýnsan olduklarýný zaten düþünmüyorum bu arkadaþlarýn. Danýþmanlýk þirketinin oluþturduðu karakterler... Bu karakterlerin iþi algý yapmak.

Siz nasýl benim yazýmý okuduðunuzda Nötr düþündüðünüzü söylediniz. Bu arkadaþlar 35 Tl lerden bu yana sürekli baðýrtkanlýk yaparak Pozitif hava estiriyor her mecrada. KY çoluðun çocuðunun rýzkýndan kesip maliyet düþüreyim diye buraya yatýrýyor. Bu günah deðildir de nedir? Sonrada çýkýp uzun vadeciyim diyerek sýyrýlamazlar.

Benim takýntýlý olduðum yer þirketin iyi yönetilmediðine dair. Þirket karýnýn bilinçli olarak baþkaca þirketlere aktarýldýðý konusu.
    Bunun karþýlýðýnda da Orçun KALKAN'ýn deðiþik yerlerde YK üyesi olarak görevlendirilmesi, Þehristan yapý dan kendisine Enes Perçin le pay verilmesi. Þehristan olayý farklý aslýnda orada sadece malý 45 den üstün baþarýlý þekilde pazarlayan þebeke üyeleri var.
    Bunu gören Ümit FIRAT ýn da artýk ne koparýrsam kar diyerek baþka þirketlerde kümelenmesi.

Balýk baþtan kokar ne yapsýn Þirket sahipleri SPK baþkanýnýn rüþvet istediði bir ülkede böyle iþlere giriþmesi hoþ karþýlanmalý tabikide.
    Bunlar sizin düþünceleriniz inançlarýnýz. Bende pozitifliðine çok laf söyledim sn. Külyutarýn. Yani adamý bir eleþtirmek var birde gömmek hatta sanal karakter yapmak var.. Herkesin empatisi analizine ve hatta Döneme göre deðiþir. Birde iþte yine benzer konu bakýþ açýsý ve kapsama yeteneði var.

Yine hep söyledim bunu kiþinin yazýsi, söylemi genel olarak portföy deðerine göre þekillenir. Örneðin adam sepet yapmýþsa ve rtalb ýn sýfýrlanmasý çok önemli deðilse pozitif söyleme devam edebilir. Kaldýki son zamanda külyutarda eleþtiriyor kaðýdý. Durumun sýkýþýk olur bu gidiþte kü für bile edersin kaðýda çünkü yapýþýp kalmýþsýndýr çaresizsindir..

Ben nötür diye senin yazdýklarýna demedim. Rtalb ý alma ihtimalime dedim.

Dediðim gibi ben bu suçlamalarý hep paranoyakça bulmuþumdur. Saf deðilim eleþtiri çok yaptým özellikle geçen yýl. Banada amma çok kaðýdý kötülüyorsun diye engel bile koydu çoðunluk. Ama ne oldu ben haklý çýktým. Özellikle BIST genelinde speklerin Düþüþe Trade tuzaðý kurmalarý konusunda.

Þirket bilgileri gizleyebilir SPK evet dediðin gibi olabilir. Yani ben bunlarý irdelerim elbette Twitter'da falan ku für dahi etmiþimdir. Fakat çok aþýrý bunlara dalmam. Çünkü olan oluyor..! Ve zaten günlük kaðýt durumunda her þey görünüyor.

Yani özetle yine tekrar edeyim portföy deðerin karýn zararýn neyse söylemin davranýþýn o olur.
    Yani BIST zaten çokda delikanlý makamý deðil. Zira Bankerler in yerine kurulmuþ vakti zamanýnda.. Birde yani ifþa eder gibi olmasýn ama bu Borsacýlýk babadan kalma meslek olanlar var aramýzda. Zaten bu konularý onlar daha iyi biliyor. Zaten ben onlarla aþýk atamam. Çünkü ben ilk 98 yýlýnda bodoslama daldým ÝMKB ye..
    Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

3. Son 1 yýldýr neredeyse tek bir yatýrýmcý dostu kap atmadýnýz. Her iþiniz fýrýldak , a1 kapitalin sermaye artýrýmý baþvurusu 11 ay oldu. Bu kadar bekleyen baþka bir þirket varmi . Spk neden cevaplamiyor..ilerde adamýnýz mi var, yoksa neden 11 aydýr tek cevap yok spk dan

4. Fabrika ne oldu, guler holdingden gelen tahsisli parasý ne oldu, geçmiþ yýl karlarý nerede ? 11 aydýr spk neden a1 kapitalin baþvurusunu onaylamiyor ?? Cevap verin.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •