Sayfa 387/1000 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Para Arzı;, bir ekonomide muhtelif dönemde piyasada bulunan para stokuna verilen addır.
    M harfiyle gösterilir.
    Bu kavram emisyon hacminden büyüktür, içinde emisyon yani dolaşımdaki banknotlar ve madeni paralara ek olarak başka satın alma araçları da vardır.
    M1, M2 ve M3 diye ayrılır. En geniş tanımlı para arzı ile ekonomiye bakmak gerekir. Para artık kağıt banknot olmaktan çıkmış (bankamatikten gelen gıcır gıcır paralar) onun yerine dijitale dönmüştür.

2. >>>>>>>>>>>>>
    5500 personeli bulunan Anadolu üniversitesi, personeli için 41.500 liralık anlasmaya imza attı.

Anadolu Üniversitesi Maaş Promosyon İhalesi Türkiye Ekonomi Bankası'nın vermiş olduğu bedel olan 41.500 Türk Lirası ile Türkiye rekoru kırdı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Sabah piyasa açıldığında garan shortladim, ha döner ha döner derken %5 prim ve sağlam zarar. Riske girip reverse oldum ordan tavana yakin kapattım fitlestik palayla. Son dakkada ordanda tekrar shorta döndüm. Bakalım yarın nolcak.

4. Diyeceğim bu parayı bir yer, bir şey emecek. İsteyen canlı hayvan pazarından koyun, keçi alır, isteyen emlak ve arazi, isteyen de temiz temiz kağıdını alır oturur. Bu para sistemde KALAMAZ. Viopçulara diyeceğim yok zira onlar bir biriyle iddiaya giriyor. Portföy hedge ettiklerini sanmıyorum. Bu sebeple Viop yapmayın, temiz temiz kağıdınızı alın keyfinize bakın.

5.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Sabah piyasa açıldığında garan shortladim, ha döner ha döner derken %5 prim ve sağlam zarar. Riske girip reverse oldum ordan tavana yakin kapattım fitlestik palayla. Son dakkada ordanda tekrar shorta döndüm. Bakalım yarın nolcak.
    Sabah piyasa kırnızı açınca zevke geldim, tuttum bi gamyon isc aldım, sonra akşam seansında verdim, çok bereketli seanslar oluyor son günlerde, ordan gelen kazançlada endekis şortlara takviye yabtım.
    Hamdım Piştim Yandım

6. Para fışkırıyor işte...
    Yağmur yağdı,
    illa pet su isteriz diyen sosyetikler dışarıda susuz kaldı..
    onca negatif pompaya rağmen, güvenip kazanlara bereket versin..
    Memento mori

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Arkadaşım Borsadan anlamıyor ama ağanın ustasından tüyo almış spekulatör kağıdı olduğu açık ISPARTA spor başkanlığınada seçildi niyeti transferleri bedavaya getirecek anlaşılan ...

telefon eder senin lafına bakmazsak olacağı buydu der ... ))

8.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Para fışkırıyor işte...
    Yağmur yağdı,
    illa pet su isteriz diyen sosyetikler dışarıda kaldı..
    onca negatif pompaya rağmen, güvenip kazanlara bereket versin..
    Bu olay fışkırmanın ötesinde bir şey. Tek sorun para homojen dağılmıyor. Millet cafelerde, barlarda yerken büyük çoğunluk da halk ekmekte sıra bekliyor. Balıkçı var otur 5 bin TL bırakırsın, orada sıra var. Halk ekmeğe bak orada da sıra var. İbre şaştı, hep bu para arzının zıvanadan çıkması yüzünden.

Sayfa 387/1000 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •