yarın 2.40 gaplı açıp gün sonu 2.20 altına çakarlar....
yarın alıntı yaparım![]()
yarın 2.40 gaplı açıp gün sonu 2.20 altına çakarlar....
yarın alıntı yaparım![]()
Aynen cyclone. Emek bey zaten onemli olan erken bilmek. Az gecikince geciriolar ☺
Erkeni sadece tahtayı yöneten bilir. Herşeyi erken bilebilsek borsada kimse zarar etmezdi zaten. Sizin dediğiniz de bir ihtimal benim dediğim de bir ihtimal hele ki Galibin olduğu bir hissede. Yarın siz haklı çıkarsanız bak demiştim diyorsunuz.Yok ben haklı çıkarsam ben demiştim diyorum.Sonuçta forumun amacından biride ihtimalleri konuşmak değil mi?Metronun olduğu fonet, icbt,Avgyo,Avtur,ozgyo gibi hisseler de önce yukarı sonra aşağı ve tekrar yukarı yaparak tarihi zirveler görülmüştür. Aynı zamanda sizin dediğiniz gibi bazı hisselerde de hızlıca yukarı ve daha sonrada paraşüt düşüş olmuştur.İnşallah buda yarın yukarı yaparda kimse zarar etmez.
PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selam arkadaşlar
Hisse hakkında yorum yapmak isteyen var mı
Geçen hafta sağlam yorumcular vardı
GT-I8200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu yorumculardan ses seda kesildi.....
Emek bey elbette ihtimalleri konusuyoruz. Ben sadece bugunu degil yakin gelecegi erken bildigim iddiasindayim. Butun kagitlarda bilsem tabi iyi olur ama bu sadece idia zaman gosterecek. Bugunden gostermeye baslar. Ytd
2.30 altına vermemekte kararlı gibi..Yataya bağlar veya tekrar yukarı yapar bu saatten sonra..
Yer İmleri