Originally Posted by
seer
Kanunlar müsait, cezalar caydırıcı değil
Toplum da müsait, rüşveti almayı vermeyi kimse yadırgamıyor, hatta işi hallolacaksa rüşveti verirken mutlu da oluyor
Vergi çalma, kaçırma zaten övünerek anlatılıyor
İmar affı, vergi affı, trafik cezası affı her yıl muhakkak bir af var, alışkanlık oldu, bir de sonuna barış ekliyorlar ki, sevecen olsun
Savcı sayan geçen gün tv de “bizde su 2 TL ama onuda ödeyen yok†diyor bunu söylerken gülümsüyor ve marifetmiş gibi anlatıyor !!!
İşin özü mayada bi bozukluk var bı gerçek, bu kanunlar ve bu düzen olduğu müddetçe yeni geleceklerde bu işlere devam edecek
Cumhurbaşkanı buralara nasıl geldi ? Nurettin sözenin yaptığı yolsuzlukla İstanbul belediyesinden gitmesiyle geldi
Akp nasıl iktidar oldu ? Bankaları hortumlayıp ülkeyi krize sokanlar sayesinde oldu
1994 te Kral kızı barajı inşaatında bekçi ile konuştum, dediki 1985 te biz 2 ortaktık kamyonumuz vardı, benim ortak şimdi bu barajı yapıyor, beni de maaşa bağladı buralarda gezin dedi, geziniyorum bende işte dedi, anlattı ilk önce okul inşaatıyla başlamışlar hikayesi uzun, yani rüşvet, yolsuzluk,talan, adam kayırma,torpil,yandaşlık bu ülkenin malesef kaderi, halk buna meyilli olduğu İçin de değişmesi zor
Futbolda bile neler dönüyor, milletin gözünün içine baka baka her dümen çevriyor, ne oldu ? Kimseye bir şey olmuyor
Milyarların döndüğü futbolda fetöden tartaklanmış ne bir hakem var, ne bir TFF yöneticisi, her yere giren feto futbola o dönen paraya hiç bulaşmamış ne garip
Muhalefet 20-30 Sınav puanıyla hakim savcı olan var diyor koca ülkede tık yok, yalanlayan da yok, doğrulayan da !!
Her yer kokuşmuş
Bundan sonra da, hükümet değişsede biz bu hikayelerden ölene kadar dinleriz, ben 50 yıllık dinliyorum, bir şey olmadı, dinlemeye devam ederim
Yer İmleri