Dostum bugun kapanista bekledigim dibi seans ici 3.32 gorerek yapti.
Kapanisa dogru birdaha dip gosterme ihtimali var.
Piskolojiyi sarsmayi sever.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : gselman; 01-09-2022 saat: 17:30.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Bu haftayı da es geç SPK.Bir bakıma iyi oluyor diğer yükselenleri sat,buna parket yapıyoruz.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Beklenti devam..
1 haftasi daha var iskenceye devam mi
Tamam mi gorecegiz..SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse geri alimi aciklamasini bekliyorum..
Parayi yatiracagi en iyi yer kendi hissesi su sartlarda..
Algyo bile acikladi..
Bu yapmaz yatirimciyi guldurmez diyenlerde haklidir yasadiklarindan oturu.
Lakin bu temettude vermezdi verdi (gerci verdigini aldi)
Bedelsizde yapmazdi yapiyor..
Sirada hisse geri alim programi neden olmasi..
-Silopi halka arzi..
-Dolarda 22 TL beklentisi
Kisaca ort. 2 sene daha listemin tepesindesin GSD.. basinizi sisirmeye devam edecegim..
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gsdho tipik bir patron hissedir,pek de yatirimci dostu değildir.
Küçük çaplı keserdir hep bana hep bana der.
Genç yaşta ölen yeğeninden ve kardeşinden de ders almamış hala keser olmaya devam etmektedir.
Bunca kasada bekleyen kara rağmen %4 gibi uyduruk bir miktarda temettü verip onuda %12 olarak geri alması bunun örneklerinden dir.
Bedelsizden sonra piyasada lot fazlalasti diyerek yıllarca süründürür bu aç gözlü.
Zira citibank ve emeklilik fonları bunu önceden görüyor olacaklar ki hala milyon milyon satışa devam ediyorlar.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri