Sayfa 707/2399 İlkİlk ... 20760765769770570670770870971775780712071707 ... SonSon
Arama sonucu : 19187 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. İngiltere Başbakanı Barış Cansın, enerji fiyatlarından şikayetçi olan ingilizlere öneride bulundu;
    -Tezek yakın
    -Yok yok kettle'ınızı değistirin..
    -yok yok okullar 3 gün olsun..
    -Aman naparsanız yapın.
    @erefefik

2. CSPAN
    @cspan
    ·
    2 Eyl
    President Biden: "We must be honest with each other and with ourselves. Too much of what's happening in our country today is not normal. Donald Trump and the MAGA Republicans represent an extremisms that threatens the very foundations of our Republic."
    Trump'a bir hamle daha geliyor olabilir.
    @erefefik

3. Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) Başkanı Ali Eroğlu; "Batı Nil virüsü Türkiye için büyük bir risk teşkil ediyor. Sivrisineklerin yaklaşmaması için önlemler alınması gerekiyor." Siz önce Gates'i ülkemizden kovun. Bu adam bilin ki! Milli Güvenlik sorunudur!
    Bill Gates olmasa kimin üstüne yıkacaklardı?
    @erefefik

4. Tweet Kıraathanesi
    @Zerrinn35
    Soru: Müslüman bir kadın saçını sıfıra vurdurup kazıtsa yine de türban takmak zorunda mıdır? Yasak olan saç mıdır, yoksa kafa derisi de yasak mıdır?
    @erefefik

5. Tayland’da para bozdurunca, artık ne çıkarsa baht’ına.
    @erefefik

6. Dyt. Yasemin Cantimur
    @dyt_yaseminc
    Neden erken yatmalı? Neden gece geç saatte yemek yememeli?Bu soruların cevabı işte sirkadiyen ritim.
    Uyku ve sirkadiyen ritim enerji metabolizmasının düzenlenmesinde temel bileşendir. Düzensiz uyku ve yanlış sirkadiyen zamanda alınan aşırı enerji ile birlikte kilo artışı görülür.
    Biyolojik saat olarak da bahsedilen sirkadiyen ritimi; dünyanın kendi ekseni etrafındaki 24 saatlik dönüşü ile ortaya çıkan, canlılar üzerindeki biyokimyasal, fizyolojik ve davranışsal ritimlerin tekrarı olarak tanımlayabiliriz.

Sirkadiyen ritimi korumak için;
    - Uyku düzenine özen göster, 22.00’da yatağa gir.
    - Sağlıklı ve dengeli beslen, tüm besin ögelerinden tüketmeye çalış. - 20.00’dan sonra yemek yeme.
    - Uyumadan önce telefon, tablet, TV ile ilgilenme, bu cihazları odandan uzak tut.
    @erefefik

7. Uykusuzlukta sirkadiyen ritim yanında epifiz bezini unutmamak ilazım. Klor,Flour,Brom ve bunlara benzer mineraller epifiz bezine zararlı. Özellikle Flour. Bunlar içme suyunda var. Damacana sularda da var. Maden sularinda da var. Bence çeşme suyunu kaynatarak iciniz. Flour çayda var. Kesinlikle içmeyiniz, içirmeyiniz. Sirkadiyen ritim saat 22.00-23.00 arası uykuya dalabilmek için. 22.00-02.00 arasında uyuyabilirseniz, epifiz bezi gereginden fazla melatonini salgilar ve pek cok saglik sorunundan kurtulursunuz. Bakiniz dohtur hanim benim kadar net yazamamis.
    "Uykusuzlugu cozmeden ölmeyecem" diye yazmistim degil mi? Çözdüm abi işte.
    Yeter ki iste, malum oluyor.
    @erefefik

8. Santana
    @Santanareturn
    ·
    10s
    Bugün babamla konuştum
    Müsade et işi gücü bırakıp köye geleyim şehirde mutlu değilim,

Ayrıca ben odunum benden plaza adamı çıkmaz dedim

Aboowww
    Yok elalem ne der, ben seni reçber ol diye mi okuttum. Sen nasıl adamsın neler neler
    Napacam ben yaw?
    Kapitalizm, bu "elalem ne der'i" çok iyi kullanır. Adamı köyünde koyun gütmekten utandirir, şehirde başkalarının köpeklerini dolaştırttırır.

Ayrıca bu vatandaş odun değil. Plazalardakiler odun. Odunoğlu odun.
    @erefefik

Sayfa 707/2399 İlkİlk ... 20760765769770570670770870971775780712071707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •