-
SELAMLAR fiyat ve getiri ekranın olduğu mesajlar atıyordunuz .ben onlara nasıl ulaşabilirim topluca ..genel bir
bilginlendirme yeri var mı yoksa kişisel kendinize özel programı yapıyorsunuz
-
benim robotun işlem yapacak parası kalmayınca
isc 50 ile kapat
isfin 84 le işlem yap demeye başladı.
-

Originally Posted by
r.lucas
SELAMLAR fiyat ve getiri ekranın olduğu mesajlar atıyordunuz .ben onlara nasıl ulaşabilirim topluca ..genel bir
Herkes kendine göre birşey yapıyor benim gördüğüm. Genel takip edilebilecek bir yer yok
Ben skbnk'ları biraz da risk alarak kapatıyorum(güncel fiyatın bikaç kademe altında viop alış, bikaç kademe üstüne spot satış giriyorum çok azar azar)
BearBull hocamın dediği gibi ISFIN %80 üstüne çıkıyor ara ara ama gel de gir şimdi : )
-

Originally Posted by
yuji
Herkes kendine göre birşey yapıyor benim gördüğüm. Genel takip edilebilecek bir yer yok
Ben skbnk'ları biraz da risk alarak kapatıyorum(güncel fiyatın bikaç kademe altında viop alış, bikaç kademe üstüne spot satış giriyorum çok azar azar)
BearBull hocamın dediği gibi ISFIN %80 üstüne çıkıyor ara ara ama gel de gir şimdi : )

teşekkürler bende isc(%70) ve isfinans (%30) girdim iş. c güzel yüzde 45 aylık m.k aktifin iki katı ..
-

Originally Posted by
r.lucas
Herkesin kendine göre ama excelde ama idealde yazdığı
ya otomatik ya manuel takip ettiği işlem yaptığı bişeyler var.
edit.: dayanamadım biraz 47 den bozup 76 ile açtırdım robota.
Son düzenleme : Bear_Bull; 05-09-2022 saat: 13:45.
-

Originally Posted by
Bear_Bull
Herkesin kendine göre ama excelde ama idealde yazdığı
ya otomatik ya manuel takip ettiği işlem yaptığı bişeyler var.
TEŞEKKÜRLER bende sizin attıklarınızdan oranlayarak buluyorum ....misal 9,29 -9,59 m.k yüzde 45 ise.. 9,31-9,61 m.k 45 tir
diyorum ..
-

Originally Posted by
r.lucas
TEŞEKKÜRLER bende sizin attıklarınızdan oranlayarak buluyorum ....misal 9,29 -9,59 m.k yüzde 45 ise.. 9,31-9,61 m.k 45 tir
diyorum ..
Paylaşılan getiriler mk değil yalnız, brüt getiri
Mk biraz farklı çıkar
-

Originally Posted by
yuji
Paylaşılan getiriler mk değil yalnız, brüt getiri
Mk biraz farklı çıkar
misal iş c 9,30 spottan al 9,59 30 eylül sat ...kaç olur m.karşılığı sn yuji
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız