Sayfa 774/1000 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Bu kadar aptal bir şey olamaz iki gündür yapı kredi baskılanıyor bankaların hepsinin tavan olduğu günde bu nedir? Bankaların tavan olmasından daha anormal bir durum göz göre göre bir tanesi ayrılmış kenara baskılanıyor. Vadelisi ekstra baskılanıyor bir ara makas aşırı daraldı benim 3-5 tane pozisyonumu sayıyor herhalde sanki beni takip ediyor!
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Rekor kırdık mı?

3.  Alıntı Originally Posted by seyis Yazıyı Oku
    "17 Ağustos 2022", yirmi üç yıl sonra aynı tarihte, daha kurumsal, daha yerli, daha bi işi öğrenmiş şekilde.
    Şuradan dönecek/dönmeli yerine, daha da gidebilir mi sorusunun para bırakacağı zamanlardayız.
    Bu adamlar, bir sabah kalkıp da "hadi bankaları alalım da tavan yapalım" diyerek doğaçlama başlamadılar bu işe. En ufak ayrıntısına kadar hesaplanmış, herkesin ne yapacağını bildiği, görev tanımlaması a dan z ye eksiksiz şekilde yapılmış, takasları ayarlanmış, nerede ne kadar açık ya da short yapılacağı öngörülmüş, daha öncesinde küçük tahtalarda onlarca defa denenmiş, ellerinin alışık olduğu bir şeyi daha büyük montanlı, kurumsal bacağı daha kalın şekilde yapıyorlar. Zannettiğiniz, yargı geliştirdiğiniz hatta yargınızı önyargıya dönüştürdüğünüz, şartlandığınız şekilde ilerlemiyor bu işler. Küçüklü büyüklü binlerce yatırımcıyı, para sahibini, hatta, son tahlilde ülke gündemine haber akışı temin eden bir konudan bahsediyoruz, o elemanlar da bunun icracıları.
    Diyeceğim şu ki; "şartlanmayın". Şartlandığınızın farkına varamadığınızın en büyük kanıtı, geride mi kalıyorum duygusu ile yön inadınızın artmasıdır. Gerektiğinde uzak kalın ama şartlanmış şekilde asla devam etmeyin.
    Haberler sermayeye göre dağıtılır. Elli bin liranız varsa size ulaşan haber başkadır, elli milyonu olana ulaşan haber başka.

Esen kalın
    Az, öz yazan, görüşlerini dikkatle takip etiğim bir arkadaşımız. Daha sık yazarsan mutlu olurum şahsen
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Dut yemiş bülbüle dönmek: çok konuşkan ve neşeli olan insanların yaşadığı bazı sorunlardan (travmalardan)dolayı üzüntülü olma durumudur.

Tr.Borsacıların durumu bu mudur.?

YTD

5. Burada bazı arkadeşleri anlamak gerçekten çok güç
    Şelale olacak DİE beklemek yerine anı yaşayın dayılarım 😬

Ha korkuyorsan da göz etme yanı yükselişe 😬

6. Bir günde parayı 2 ye katlamak
    Yüzde 50 kazanmak vb vb

Güzel şeyler 90 derece dik açı ölümcül ralli

demirlerin hala yolun çok başında olduğunu düşünüyorum.

erdemir temettü verimi açısından, kardemir fiyat artışı açısından avantajlı gözüküyor. her ikisi de bugünkü kapanış x2 fiyatından işlem görse pahalı diyemem. ikisini de alıp uzun vade için pair yapmak iyi olabilir.

her iki şirketi de zamanında görüp tanıma fırsatım olmuştu. son derece profesyonel yönetiliyorlar.

iyi akşamlar.
    audentes Fortuna iuvat

8. https://youtu.be/TGg9RhQvvJI

En arkada ki sanırım bizim pala, dürttükce müzüğün ritmiyle gidiyeahh
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 774/1000 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz