Sayfa 556/2404 İlkİlk ... 5645650654655455555655755856660665610561556 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 4,441 - 4,448 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. trübülansa girdik yaf dümeni ni yidiklerim
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

2.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    trübülansa girdik yaf dümeni ni yidiklerim
    Finans ve Muhabbet Mekanının müdavinleri UYKUYA MI YATTI burayı sahipsiz bırakınca başımıza gelecekler tabiiki mechul ..

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Finans ve Muhabbet Mekanının müdavinleri UYKUYA MI YATTI burayı sahipsiz bırakınca başımıza gelecekler tabiiki mechul ..
    poz olmayınca fazla gevezelik etmeyeyim diyorum....

4. görüldüğü ÜZERE dolar 3.63 ama, babyiğitler piyasayı veremiyolar, peki, neden? çünkü dolar bazlı hepsi zararda, yok öle bıg short

Birde FARKLI BİR YÖNÜ VAR Alıcı bulsalar USD/TRY yadaUSD/EURye falan bakmayacaklar, alıcı gelmiyo, şimdilik birbirlerini oyalıyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    poz olmayınca fazla gevezelik etmeyeyim diyorum....
    Bence yanlış sen bana DİREK çok gevezelik yapıyorsun deseydin daha iyi olacaktı

insanlar POZ ALDIKLARINDA FORUM YADA sosyal MEDYADAN UZAKLAŞMALILAR bence

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    yok ağalar izliyo şimdi bizi yazılı sözlü vs derken puvan vercekler bize yazmaya devam eccük titriyom emme ayuluk heç bana göre değil o yüzden dibine kadar devam

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bence yanlış sen bana DİREK çok gevezelik yapıyorsun deseydin daha iyi olacaktı

insanlar POZ ALDIKLARINDA FORUM YADA sosyal MEDYADAN UZAKLAŞMALILAR bence
    estağfirullah, öyle bir niyetim veya kastım olamaz.... ben onu kendi namıma ve de şaka olsun diye söyledim...
    yoksa ne haddima kendim dururken başkasına geveze demek...

8. banga yı 5 ee 530 aa okutmadan şurdan şuraya gitmem rösans

Sayfa 556/2404 İlkİlk ... 5645650654655455555655755856660665610561556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •