kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
bir de habire azimlinin gebecesini öve duranlar vardı burada ısrarla.
kaç kez ben olumsuz baktığımı dedimdiydi o fonla da ilgili. düz altın alırım daha iyi diye kaç kez dediydiydimdi.
eee ne oldu look at the tabela ... altının altında kaldı gebece fönü
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
YJH guzel fonmus diger alternatif enerji fonlarindan iyi ayrismis. Gelecekte ne olur gorecegiz. Muhtemelen yeni kuruldugu icin avantajli idi.
ZFB sikintili bir fon. Ayni sekilde ben cok uzun sure FJB tasidim olmuyor. Blockchain sektorunun kendisi sikintili zaten. Kuresel anlamda faiz arttirimlari ile yeni yatirimlar dusuk miktarda. Fonlarindan performans beklemek de anlamsiz gibi geliyor bana. Belki baska bir baharda. Su anda blockchain olaylari arka plana dustu tum dunyada.
GUM degilde YZG ve AES bende tasiyorum. Bakalim neler gorecegiz. Portfoye alabildigim kadar AES almaya calisiyorum. Zor ama soyle 70-75 dolarlari gorse keske biraz daha alsam![]()
Daha önce de çokça paylaştık ama görmeyenler/yeni gelenler/bu sefer bir fırsat vermeyi düşünenler için tekrar paylaşayım:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...80#post6087180
Germiyan rnumuzlu arkadaş hakkında yazacağım... arkadaşım, aynı seviyesiz üslubu myfinansla ilgili yazdığım bir şeyde de yaptın, o gün sesimi çıkarmadım, ama artık sabrımı taşırıyorsun... sen buranın muhtarı mısın da "buradaki kimsenin o isimlerle işi olmaz" falan diyorsun... bu nasıl bir üslup kardeşim? yanlış yere tezgah açmışsın falan diyorsun bana.... acilen kendine gelmeni tavsiye ederim. benim yazdıklmarıma yorum falan da yapma bundan sonra... sen çok seviyesiz ve saygısız birisin... ben buraya isim falan pazarlamak için tezgah açmadım... ama sen açmışsın belli ki buradaki herkes hakkında ahkam kesebiliyorsun... iki lafından biri zaten yok şuna böyle çaktılar, yok bunu böyle indirdiler... son sözüm buraya bu üslupla yakışmıyorsun... cevap bile verme bana... saygısız herif...
Ekf kira sertifikası fonu yüzde 44 oranında enflasyona Endeksli kira sertifikası bulunduruyor. Getirisi güzel. Nakdi orada tutuyorum. Pdd de alternatif olarak alınabilir.
Yer İmleri