Artan

45,32 10 18:10
176,20 9.99 18:10
20,14 9.99 18:10
81,55 9.98 18:10
90,50 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

26,64 -10 18:10
50,40 -10 18:10
4,43 -9.96 18:10
26,26 -9.95 18:10
10,50 -9.95 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.718.614.181,40 18:10
6.933.504.972,47 18:10
6.649.086.491,22 18:10
6.265.564.086,85 18:10
6.096.634.471,25 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/3 123 SonSon
Arama sonucu : 5982 madde; 1 - 8 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Tekstil satışlarının çoğu EURO bölgesine değil mi?
    Neden baskı yaratsın

MNDRS tekstil satışlarının dörtte üçü yurt dışına.
    Elektrik satışları da usd bazında.
    Yani gelirlerinin ağırlığı döviz bazında.

Ben anlık şok kur yükselişleri olmadığı sürece, istikrarlı kur artışlarından olumlu etkilenmesini bekliyorum
    İsterse malın 100%ünü Avrupa'ya ihraç etsin Euro'nun artması menderese bu durumda çok zarar getirir. ister istikrarlı artsın ister başka şekilde artsın. Euro'nun artışı her türlü zarar

Finansman giderlerindeki kur zararı kümülatiftir.
    646 nolu hesap bambaşka bir olgu

2. olarak yekdem gelirleri de ortalama olarak 55 gün kur riskine maruz kalır. Parayı hemen vermiyorlar. Bu ay üretiyorsun. Öbür ay fatura kesiyorsun kasımın 7 si gibi al sana TL diyorlar.
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

2. dağıtım şirketleri devlet tarafından ödenen yekdem gelirlerini finansman aracı olarak kullanıyor haklısınız.. devlet dağıtım şirketlerine ödeme yapıyor dağıtım şirketleri de santrallere.. böyle olunca yüksek enflasyon ortamında dağıtım şirketleri temerrüde düşme pahasına da olsa ödemeleri geciktiriyorlar.. bu konuda haklısınız..

akıllı yönetici ne yapar.. viopta dolar long açar burdaki riske karşılık..
    zor bir işlem değil

Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    İsterse malın 100%ünü Avrupa'ya ihraç etsin Euro'nun artması menderese bu durumda çok zarar getirir. ister istikrarlı artsın ister başka şekilde artsın. Euro'nun artışı her türlü zarar

2. olarak yekdem gelirleri de ortalama olarak 55 gün kur riskine maruz kalır. Parayı hemen vermiyorlar. Bu ay üretiyorsun. Öbür ay fatura kesiyorsun kasımın 7 si gibi al sana TL diyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku

net borç / favök 1 in altına inmedikçe bize rahat yok diosunuz

4. kağıdı pek devre kestirmediler..

cezaya sokmadan işlem yapmaya devam ediyor ana oyuncu..

5. menderes tekstil için en iyi çeyrek 3.çeyrek..

bakalım nasıl sonuçlarla karşılaşacağız..

net kardan ziyada borcumuz 10m euro azalsa hiç de fena olmaz..

seneye de net borç / favök 1 olsa, aracı kurumlar çift hanede raporlar yağdırsa biz 2.19 maliyetle arkamıza yaslanır keyfimize bakarız

6.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    menderes tekstil için en iyi çeyrek 3.çeyrek..

seneye de net borç / favök 1 olsa, aracı kurumlar çift hanede raporlar yağdırsa biz 2.19 maliyetle arkamıza yaslanır keyfimize bakarız
    rapor yazmalar sanmıyorum

endeks 100 içinde olması gerek mndrs in rapor yayınlamaları için
    burada yazdığım bilgi ve yorumlar kendi görüşümdür. kesinlikle yatırımcı tavsiyesi değildir. Y.T.D

7.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    menderes tekstil için en iyi çeyrek 3.çeyrek..

Sayın minikyatırımcı tahmin konusunda çok iyidir. Ben euro kapanışı görmek istiyorum

2. ç de 6,66% artmıştı euro. Son 18 gün kaldı 3.ç kapanmasına
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

8.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Sayın minikyatırımcı tahmin konusunda çok iyidir. Ben euro kapanışı görmek istiyorum

2. ç de 6,66% artmıştı euro. Son 18 gün kaldı 3.ç kapanmasına
    hocam teşekkürler.. sizin borç azalma tahminleriniz çok daha iyi
    eylül kapanışı 19 altında olur euro da bence.. güzel bir para girişi mevcut borsaya.. bu para da bozulan dolarlardan geliyor.. daha da devam edecek.. hatta ab tarafında gaz kaynaklı üretim duruşları olacak.. bizim ihracatımız çok ciddi düzeyde artacak.. buna hazılıklı olmak lazım.. 2023 bahara dek borsa güzel devam eder.. dolar bazlı reel kazançlar elde edilir..

Sayfa 1/3 123 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •