Bu ahlatçı bankaları kaldıracak bugün diyorum.
Bu ahlatçı bankaları kaldıracak bugün diyorum.
Bankalar en yüksek sevilerini gördü bence bu yıl. Ama endeks devam eder. Özellikle yan tahtalar daha da yükselir bana göre. Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yapı k bozdu tabanı....
gurbetci gurbetciyi anlarda ...
derdi çeken bilirmiş ! siz uzakdan doktorluk yapıyorsunuz .
dert çok ama hemde çok .o başka.
https://www.youtube.com/watch?v=gQIH-pgzQSY
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Böyle çıkarlar tv lere..
Aygaz tüpü göbek..
Kel kafa..Gözlük.Saç sakal ağarmış..
Abey bizde buruşuk t shirt ile üni de iktisat okuyoruz ..Bu adamlar GOD gözümüzde..Titan..
Dediklerinden bişiler kapmaya çalışırdın falan..
Cari açık moratoryum ödemeler krizi ters repo likidite sıkıntısı ON faizler ..tezgah altı üstü falan derken..
Ulan bi baktım..
Her ..ama her ralli yi ıskalıyoruz..Korkudan..
Her seferinde kelli felli amcalar bizi korkutuyor..
Diplerden kchol sahol tuprs eregl bankaları falan alamıyoruz..
Batış bekle babam bekle senelerce..
3 kat 5 kat..
Yahuuu
Dedik..Birader bu işte bi sıkıntı var..
Sonunda krizin en derin olduğu bi anda az para ile daldık..2009 yılbaşı..
Korku o biçim..
Batarsa batsın ulan diyoruz..
Batmak ne kelime 1 ayda 2 ye katladı..
Oww dedik sattık hemen..Sonra 25 e katladı tabi..
Bir aydınlanma yaşadık..
Sonra baktık bunları GOD falan görüyoruz ya..
Bunlarında ağababaları varmış ama dilleri farklı..Onlar inglazca konuşur eder..FED goldman citi falan gibi daha kallavi isimleri var..
Bizim bu gözlüklüler onların buradaki uzantısı imiş meğerse..
Kapitalist sistemin en büyük ve faydalı buluşlarından biri borsalar. Ne güzel sıfıra yakın marjlarla alıcı-satıcılar sürekli değişen fiyatlarla işlem yapıyorlar. Vadeli piyasalar ise bu pastanın üzerindeki çilek gibi.
Hırslarını kontrol edebiliyorsan, aç gözlü değil ve kısa yoldan zengin olma gibi bir aptallık yapmayacaksan, bu piyasalar büyük nimet.
Çocuğunuza ilk okuldan itibaren mütevazı olmayı, paranın her şey demek olmadığını, zengin olma, lüks yaşama, marka tutkunu olma gibi tuzaklara düşmemeyi, uygulamalı olarak öğretin.
Ve 18 den itibaren finansal piyasalarda işlem yapmaya başlasın. Ama kumarbaz gibi değil, yatırımcı gibi. Kısa yoldan Zengin olmak için değil, birikimlerini reel olarak arttırabilmek için işlem yapsın.
Buffet ne demiş, neden insanlar senin gittiğin yoldan gitmiyor ve çoğunlukla başarısız oluyorlar sorusuna, "çünkü yavaş yavaş zengin olmak istemiyorlar" demişti. Çok doğru.
Finansal okul yazarlık dersleri liselerde okutulmalı. Ve şu hesap tüm öğrencilere yaptırılmalı. Yıllık %10 reel kazanç ile 30 sene sonra paranız reel olarak kaç katına çıkar? Buna bileşik getirinin gücü de deniyor.
Neyse, ben arada bunları yazayım..siz goy goya devam edin..viop dan uzak durun burası batakhane demeye devam edn.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri