Sayfa 143/1001 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Bu ahlatçı bankaları kaldıracak bugün diyorum.

2. Bankalar en yüksek sevilerini gördü bence bu yıl. Ama endeks devam eder. Özellikle yan tahtalar daha da yükselir bana göre. Ytd

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Gundi bosporos abiyi sen anlamamışsın.

Ben çok iyi anlıyorum.

Ben de euro kazanıyorum. Tr de her şey bana çok pahalı geliyor. Anladın mı. Düşse de alsak onun derdi

Gurbetçi gurbetçi yi çok iyi anlar sen devam ona takılma ayrıca ne zaman gelse crash dese borsa roket adam direk ters manyel onu da bilerek yapuyor bence
    Biraz Barbi ..Barbaros Şansal havası sezinliyorum..
    Olabilir mi acaba ?..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    yapı k bozdu tabanı....

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Gundi bosporos abiyi sen anlamamışsın.

Ben çok iyi anlıyorum.

Ben de euro kazanıyorum. Tr de her şey bana çok pahalı geliyor. Anladın mı. Düşse de alsak onun derdi

Gurbetçi gurbetçi yi çok iyi anlar sen devam ona takılma ayrıca ne zaman gelse crash dese borsa roket adam direk ters manyel onu da bilerek yapuyor bence
    gurbetci gurbetciyi anlarda ...
    derdi çeken bilirmiş ! siz uzakdan doktorluk yapıyorsunuz .

dert çok ama hemde çok .o başka.

https://www.youtube.com/watch?v=gQIH-pgzQSY
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. Böyle çıkarlar tv lere..
    Aygaz tüpü göbek..
    Kel kafa..Gözlük.Saç sakal ağarmış..
    Abey bizde buruşuk t shirt ile üni de iktisat okuyoruz ..Bu adamlar GOD gözümüzde..Titan..
    Dediklerinden bişiler kapmaya çalışırdın falan..
    Cari açık moratoryum ödemeler krizi ters repo likidite sıkıntısı ON faizler ..tezgah altı üstü falan derken..

Ulan bi baktım..
    Her ..ama her ralli yi ıskalıyoruz..Korkudan..
    Her seferinde kelli felli amcalar bizi korkutuyor..
    Diplerden kchol sahol tuprs eregl bankaları falan alamıyoruz..
    Batış bekle babam bekle senelerce..
    3 kat 5 kat..
    Yahuuu
    Dedik..Birader bu işte bi sıkıntı var..
    Sonunda krizin en derin olduğu bi anda az para ile daldık..2009 yılbaşı..
    Korku o biçim..
    Batarsa batsın ulan diyoruz..
    Batmak ne kelime 1 ayda 2 ye katladı..
    Oww dedik sattık hemen..Sonra 25 e katladı tabi..

Bir aydınlanma yaşadık..
    Sonra baktık bunları GOD falan görüyoruz ya..
    Bunlarında ağababaları varmış ama dilleri farklı..Onlar inglazca konuşur eder..FED goldman citi falan gibi daha kallavi isimleri var..

Bizim bu gözlüklüler onların buradaki uzantısı imiş meğerse..

7. Kapitalist sistemin en büyük ve faydalı buluşlarından biri borsalar. Ne güzel sıfıra yakın marjlarla alıcı-satıcılar sürekli değişen fiyatlarla işlem yapıyorlar. Vadeli piyasalar ise bu pastanın üzerindeki çilek gibi.

Hırslarını kontrol edebiliyorsan, aç gözlü değil ve kısa yoldan zengin olma gibi bir aptallık yapmayacaksan, bu piyasalar büyük nimet.

Çocuğunuza ilk okuldan itibaren mütevazı olmayı, paranın her şey demek olmadığını, zengin olma, lüks yaşama, marka tutkunu olma gibi tuzaklara düşmemeyi, uygulamalı olarak öğretin.

Ve 18 den itibaren finansal piyasalarda işlem yapmaya başlasın. Ama kumarbaz gibi değil, yatırımcı gibi. Kısa yoldan Zengin olmak için değil, birikimlerini reel olarak arttırabilmek için işlem yapsın.

Buffet ne demiş, neden insanlar senin gittiğin yoldan gitmiyor ve çoğunlukla başarısız oluyorlar sorusuna, "çünkü yavaş yavaş zengin olmak istemiyorlar" demişti. Çok doğru.

Finansal okul yazarlık dersleri liselerde okutulmalı. Ve şu hesap tüm öğrencilere yaptırılmalı. Yıllık %10 reel kazanç ile 30 sene sonra paranız reel olarak kaç katına çıkar? Buna bileşik getirinin gücü de deniyor.

Neyse, ben arada bunları yazayım..siz goy goya devam edin..viop dan uzak durun burası batakhane demeye devam edn.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kapitalist sistemin en büyük ve faydalı buluşlarından biri borsalar. Ne güzel sıfıra yakın marjlarla alıcı-satıcılar sürekli değişen fiyatlarla işlem yapıyorlar. Vadeli piyasalar ise bu pastanın üzerindeki çilek gibi.

Hırslarını kontrol edebiliyorsan, aç gözlü değil ve kısa yoldan zengin olma gibi bir aptallık yapmayacaksan, bu piyasalar büyük nimet.

Çocuğunuza ilk okuldan itibaren mütevazı olmayı, paranın her şey demek olmadığını, zengin olma, lüks yaşama, marka tutkunu olma gibi tuzaklara düşmemeyi, uygulamalı olarak öğretin.

Ve 18 den itibaren finansal piyasalarda işlem yapmaya başlasın. Ama kumarbaz gibi değil, yatırımcı gibi. Kısa yoldan Zengin olmak için değil, birikimlerini reel olarak arttırabilmek için işlem yapsın.

Buffet ne demiş, neden insanlar senin gittiğin yoldan gitmiyor ve çoğunlukla başarısız oluyorlar sorusuna, "çünkü yavaş yavaş zengin olmak istemiyorlar" demişti. Çok doğru.

Finansal okul yazarlık dersleri liselerde okutulmalı. Ve şu hesap tüm öğrencilere yaptırılmalı. Yıllık %10 reel kazanç ile 30 sene sonra paranız reel olarak kaç katına çıkar? Buna bileşik getirinin gücü de deniyor.

Neyse, ben arada bunları yazayım..siz goy goya devam edin..viop dan uzak durun burası batakhane demeye devam edn.
    Öngörülerin ciddi anlamda kötü .

Bir ara twitterda takip ediyordum sürekli zirveyi işaretlemeye çalışıyordun. Fena patladin sonra.

Bence bu sahsi dinlemeyin. Ben engelledim.

Sayfa 143/1001 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •