Sayfa 213/1001 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Viop XLIV

  1. Kamu mevduat bankalarının özkaynakları artmak yerine azalıyor.

    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

  2. Bugün tweet vardı, ABD'de tahvil almak ev alıp kiraya vermekten daha avantajlı hale gelmiş, Ortalama kira endeksi ve tahvil faizleri ile karşılaştırma yapmışlar.

    google'dan bu çıktı.

    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

  3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu denzi sorunlu biri
    Dün geldi bozkurta laf çaktı
    Sonra akçaya
    Sonra abka ya

    Hatta Bozkurt emlak ta ne demiş dedim bana cevap verdi

    Sonra ortada bir nane yok

    Kendisini tanımam etmem
    Benim hissemin sayfasına gelip benim hakkımda attı tuttu

    Neymiş ben kayde alıncak adam değilmişim basmış hissenete üye olur olmaz engeli felanda fişmandı

    Madem engelleyim dün nasıl cevap verdin bana

    Arza bir arkadaş

    Şöle yazılarına baktım hem saldırı içerikli sürekli şahısları hedef gösteriyor bilginize

    o densizin ilacı benim merak etme ağzının payını aldı gitti...

    küçükken inşaata topu kaçmış herkese sataşıyor...

    bulaşık şimdide hisse topiklerinemi gitti...

    tlde kalmış %80 girmiş parası pul olmuş acısı büyük herkesi hedef gösteriyor

    viop topiğinde viop ekstreni koy dedim tüydü gitti...

    ben uğraşrım onla merak etme...

  4. Ariston abi sence Avrupa ekonomisi hasar görürken totolari üşüyorken bunu bize laylaylom yapalım Rusya ile kucak kucağa gezelim diye mi yapıyorlar. Bir gece ansızın demezler mi hayırdır gardaş bu durum ne.

  5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ariston abi sence Avrupa ekonomisi hasar görürken totolari üşüyorken bunu bize laylaylom yapalım Rusya ile kucak kucağa gezelim diye mi yapıyorlar. Bir gece ansızın demezler mi hayırdır gardaş bu durum ne.
    Şu an o tip şeyleri düşünüyorum.

    Ben materyalist felsefede bir insanım ama aynı zamanda müslümanım. Sadece materyalist olsam sebep sonuç, aktörler, imkanlar, niyetler vs daha kolay analiz oluyor, akşam da savaş tarihi ve felsefesi BBHT'de Ege Cansen ve Prof.Asaf Savaş Akat ile tartışıldı.

    Ama bana göre bir kısım doğa üstü güçler, üst akıl vs de var. Üst akıl, herifleri satıp biraz da buraları destekleyelim diyebilir. Ruslar ile birlik olsak vs diye düşündüm itiraz sesi geldi.

    Komşu ile ilişki iyi oldu bazı şeyleri ona söyletiyorlar bence, şuradan öyle bir algım oldu kadının fikirleri sürekli değişiyor, geçen yıl ben tanrıyım diyordu. Bugün de forumda ben evliyayım dedi birisi, bu işler çok yaygın olabilir. 600 üzerinde kayıtlı mehdi vs varmış Türkiye'de.

    Bu arada görüldüğü üzere borsaları şişirmek çökertmek çocuk oyuncağı. Aslen bu kadar pamuk iplğine bağlı olmak hoş değil.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

  6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bugün tweet vardı, ABD'de tahvil almak ev alıp kiraya vermekten daha avantajlı hale gelmiş, Ortalama kira endeksi ve tahvil faizleri ile karşılaştırma yapmışlar.

    google'dan bu çıktı.

    Benim hayalimde bunu yapmak. Kol bacak kesip oraya aka bilirim. Ev alıp kiracı ile uğraşacağına temiz getiri.

  7. Herkes kraliçenin cenazesine gidiyor bizde Rusya kucaklaşmaya. Tutuyoruz soykırım yapmış adamı o da haklı diyoruz. Avrupa nefes alamazken donarken biz kucak kucağa bunun bir hesabı olabilir. Bir gece ansızın.

  8. Baki Atılal vadeli hisse fiyatlarını biraz aşağı alıp mevcut pozisyonların azalmasına izin verilmeli dedi. Mete Yüksel ise portföy yönetim şirketleri vs hisse vadelilerde arbitraj yaparak bu farkın azalmasını sağlamalı dedi. Çok fazla pozisyon varmış.

    Yarın FTSE değişiklikleri varmış.

    ISGYO karanlık odada tavan yapmış, vadelisi geride kalmış. Yarın o hissede garip işler olabilir. Çok pahalı olduğu için çok bakmıyorum ama listede vadeli spot farkı olanlarda çıktı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 213/1001 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •