Sayfa 209/1001 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Viop XLIV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    eeeee yeter be . senin saçmalığını mı okuyacağız burada.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    iki kurumla çalışıyorum, ata yatırım(23 yıldır) ve yatırım finans(6-7 yıldır)..zırt pırt teminatlarla oynadığı için ata ile vadeli işlem yapmıyorum artık. sadece ov hisseler duruyor orada...yat fin şu an *2 gibi teminat istiyor, bu ortamda normal sayılır..ancak sakin zamanlarda genelde hiç bir zaman ek teminat istemedi..bir de sık yapmaz teminat değişikliğini...yani vadeli işlemler tarafında yat fin den çok memnunum.

(şimdi bunu yazdım diye aracı kurum reklamı yapıyor diyeni vsvs)

ayrıca geçen hafta teminatlarda yüksek oranlı değişiklikler tepede short açmayı kısıtlamak içindi bence...boşta %20-30 teminat varken, bir anda teminat eksiye düştü...ek poz açamadık...komplo teorilerine pek inanmam ama koordineli abartı teminat artışı beni çok kıllandırdı.
    Haklı olabilirsiniz hocam koordine konusunda. 2005 yılından beri ilk defa Global menkul, 17 yıl sonra ilk defa teminatları geçen hafta *1 yaptı. Şaşırdım.

3. Arkadaşlar bu denzi sorunlu biri
    Dün geldi bozkurta laf çaktı
    Sonra akçaya
    Sonra abka ya

Hatta Bozkurt emlak ta ne demiş dedim bana cevap verdi

Sonra ortada bir nane yok

Kendisini tanımam etmem
    Benim hissemin sayfasına gelip benim hakkımda attı tuttu

Neymiş ben kayde alıncak adam değilmişim basmış hissenete üye olur olmaz engeli felanda fişmandı

Madem engelleyim dün nasıl cevap verdin bana

Arza bir arkadaş

Şöle yazılarına baktım hem saldırı içerikli sürekli şahısları hedef gösteriyor bilginize

4. Kendisinin saçmaladığını unutup süt bıyık bile kızdı

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    Marullanma PALA , filden büyük Balaenoptera Musculus var diyosun yani.
    Rabbim lucky player ın kesesine bereket versin diyorum
    hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.yazılarınızı takip deyim diyorum .
    saygılar saglık ve sıhhatle dostum.

not: pala daha parasının hesabını bilmiyo!! cahil işde ya .
    gerçi cahilden korkmak lazım demi lucky.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. Viob bilmem sadece spot hisse den az anlarım. Dün sadece garanti izledim kaldırıp kaldırıp 3 milyon lot koydu. Sonrada kaldırmadı. Bugün hiç bakmadım burada uzman düzeyinde bilgisi tecrübesi olanlar bilir söyler mi söylemesi vicdanen iyidir menfaati ve pozisyonu icabı da söyleyemez. Belki doğru olan da söylememesi bir nevi meslek sırrı. Naçizane cahil olarak önce yorumları okudum yorumlarda iki kişi hükümet gidince bunun hesabını senden(ahltc) soracağız diyor. Birbirine hakaret ediyor du. Sayfada öyle çok kalın lot zarar ettim diyen de yok. Eskiden garanti tahtasında her kademede milyon lotlar olurdu dün dip olmadan önce baktım 3-5 10 bin lotlar vardı kademede. Tabi uzunca süre takip ettiğim hisse değil hiç almadım hayatımda. Garantiyi borsa yönü olarak izlediğim oldu. Ona satış geldi mi endekse gelir alış geldimi endekse gelirdi amiral gemisi diye unvanı vardı. Teknikciler grafikte ilk destek %40 düşüş mu derdi gerçi burada grafik bilmeyen yok kime ne anlatıyorum herkese hayırlı bol kazançlar diliyorum zararda olanlara sabır ve biran önce zarardan kurtulmasini diliyorum.

7. Bir söz var biliyorsan konuş Arif sansınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar. Herkesin aldığı sattığı dediği kendine sanane banane. Okursun hoşuna gider not alırsın dikkate alırsın hoşuna gitmez beğenmezsen umursamazsin. Çok abarttın denzi kardeş.

Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Adamlar tamamen psikolojiye oynuyorlar. Borsa ve pskolojik analiz tarzı kitap veya makale tavsiye edebilecek varsa sevinirim. Normalde dünkü hareketin arkası artı kapanış olmalıydı. Borsa yükselirken şort yapma yarışı içerisinde olan forum ahalisi düşerken izliyor ya da poz. yazanlar azaldı.İşte bunlar hep psikoloji.
    Bu arkadaş tamamen senin dediğin tarzda videoları var....bir sürü videosu var....istersen bir bak.....kolay gelsin....

https://www.youtube.com/channel/UCJ-...7MLywgQqyleWtw
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 209/1001 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •