eeeee yeter be . senin saçmalýðýný mý okuyacaðýz burada.
eeeee yeter be . senin saçmalýðýný mý okuyacaðýz burada.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Arkadaþlar bu denzi sorunlu biri
Dün geldi bozkurta laf çaktý
Sonra akçaya
Sonra abka ya
Hatta Bozkurt emlak ta ne demiþ dedim bana cevap verdi
Sonra ortada bir nane yok
Kendisini tanýmam etmem
Benim hissemin sayfasýna gelip benim hakkýmda attý tuttu
Neymiþ ben kayde alýncak adam deðilmiþim basmýþ hissenete üye olur olmaz engeli felanda fiþmandý
Madem engelleyim dün nasýl cevap verdin bana
Arza bir arkadaþ
Þöle yazýlarýna baktým hem saldýrý içerikli sürekli þahýslarý hedef gösteriyor bilginize
Kendisinin saçmaladýðýný unutup süt býyýk bile kýzdý
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Viob bilmem sadece spot hisse den az anlarým. Dün sadece garanti izledim kaldýrýp kaldýrýp 3 milyon lot koydu. Sonrada kaldýrmadý. Bugün hiç bakmadým burada uzman düzeyinde bilgisi tecrübesi olanlar bilir söyler mi söylemesi vicdanen iyidir menfaati ve pozisyonu icabý da söyleyemez. Belki doðru olan da söylememesi bir nevi meslek sýrrý. Naçizane cahil olarak önce yorumlarý okudum yorumlarda iki kiþi hükümet gidince bunun hesabýný senden(ahltc) soracaðýz diyor. Birbirine hakaret ediyor du. Sayfada öyle çok kalýn lot zarar ettim diyen de yok. Eskiden garanti tahtasýnda her kademede milyon lotlar olurdu dün dip olmadan önce baktým 3-5 10 bin lotlar vardý kademede. Tabi uzunca süre takip ettiðim hisse deðil hiç almadým hayatýmda. Garantiyi borsa yönü olarak izlediðim oldu. Ona satýþ geldi mi endekse gelir alýþ geldimi endekse gelirdi amiral gemisi diye unvaný vardý. Teknikciler grafikte ilk destek %40 düþüþ mu derdi gerçi burada grafik bilmeyen yok kime ne anlatýyorum herkese hayýrlý bol kazançlar diliyorum zararda olanlara sabýr ve biran önce zarardan kurtulmasini diliyorum.
Bir söz var biliyorsan konuþ Arif sansýnlar bilmiyorsan sus adam sansýnlar. Herkesin aldýðý sattýðý dediði kendine sanane banane. Okursun hoþuna gider not alýrsýn dikkate alýrsýn hoþuna gitmez beðenmezsen umursamazsin. Çok abarttýn denzi kardeþ.
Bu arkadaþ tamamen senin dediðin tarzda videolarý var....bir sürü videosu var....istersen bir bak.....kolay gelsin....
https://www.youtube.com/channel/UCJ-...7MLywgQqyleWtw
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Yer Ýmleri