Benim ilçede bir kaç haftadır hergün sela okunuyor. Bazen günde iki kez. Ambulanslar hiç durmadan dolaşıyorlar.
Anladığım kadarı ile covid den ölenler patladı.
Özellikle bünyesi zayıf olanlar, başka hastalığı olanlar ve yaşlılar, maske takmadan çıkmayın, kapalı alanlara maskeli bile olsanız girmeyin.
Bol bol C vitamini tüketin. ben hergün bir kaç bardak limonlu bitki çayı tüketiyorum. Bol meyve yiyorum. 10 yıldır pastahane ürünlerini bıraktım sayılır, haftada bir güne indirdim. Bir kaç aydırda hamur dan uzak durmaya başladım.
Covid döneminde 3 kez rahatsızlandım. Sadece ikincisinde 3 gün kadar evde yatmak zorunda kaldım. Birincisi ve üçüncüsü ayakta hafif geçti. Sanırım covid in bütün varyantlarına yakalandım. covid veya nesle-grip ilaçları kullanmadım sadece aspirin aldım. hastahaneyede gitmedim. Sadece birincisinde test yaptırdım oda negatif çıktı ama tüm belirtilerim covid i destekliyordu. Bence kesin test hatalıydı. Zaten doğruluk oranı %60 mış. Hastaneye gitmemek ve ilaç kullanmamakla övünmüyorum yanlış anlaşılmasın. Tüm hayatım spor ve sağlıklı beslenme ile geçtiği için hastanelerle az işim oluyor. Mecbur hissettiğimde tabiki gidiyorum ama önce sağlıklı yaşamak gerekir.
Demem oki, işler covid konusunda bir kaç haftadır karıştı. Dikkatli olalım.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri