Sayfa 42/649 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 5190 madde; 329 - 336 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Cok makas var vadelilerde ne yapmislarsa artik.

2. SPK: Pay senetlerinde yapılan işlemler Borsa İstanbul tarafından anlık takip edilirken, Kurulumuz da gerçek ve tüzel kişilerin piyasa bozucu hareketlerine karşı gözetim ve denetimini sürekli olarak yapmaktadır

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), pay senetlerinde yapılan işlemlerin Borsa İstanbul tarafından anlık takip edildiği, Kurul'un da gerçek ve tüzel kişilerin piyasa bozucu hareketlerine karşı gözetim ve denetimini sürekli yaptığı bildirildi.

SPK'den yapılan açıklamada, son günlerde bazı basın yayın organları ve sosyal medya mecralarında borsada yaşanan dalgalanmalara ilişkin çıkan haberlere işaret edildi.

Pay senetlerinde yapılan işlemlerin Borsa İstanbul tarafından anlık takip edildiği vurgulanan açıklamada, "Kurulumuz da gerçek ve tüzel kişilerin piyasa bozucu hareketlerine karşı gözetim ve denetimini sürekli olarak yapmaktadır." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada ayrıca, Kurul'un, yasalar çerçevesinde, yatırımcıların korunmasını ve sermaye piyasasının gelişimini ön planda tuttuğu belirtildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Bugun atraksiyonlu bir gun olacak.

4. Ahlatçı Vakvak da yan basmış gibi ..

5. 10,7 m lot tabandan satış

6.  Alıntı Originally Posted by Aswar Yazıyı Oku
    10,7 m lot tabandan satış
    Güncel hulk alıcı satıcı kademeler nasıl atabilir misiniz ?

Iyi de "yan basti" dediginiz adam 20m lot mal almis 6.75'ten! Vakif 9.36.
    Hersey bittiginde bile o 20m lotun maliyeti 8.50.

http://share.matriksdata.com/Images/...1108529732.png

8.  Alıntı Originally Posted by Silah Yazıyı Oku
    Güncel hulk alıcı satıcı kademeler nasıl atabilir misiniz ?

Sayfa 42/649 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •