Sayfa 607/803 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Bu satilik gazetecinin yazdigi haberi yatirim iliskileri tekrar yalanladi , sirket icinden birileri istemeden bu adam tek yazi yazamaz . Inanmayan gitsin yatirimci iliskilerine sorsun , bu tarz haberler birilerine hizmet icin servis edilen haberler , Dunya gazetesi tekfen holding icinden birinden haber almadan boyle bir sey yazamaz Icerde bundan cikar saglamak isteyen haysiyetsiz onursuz kim yorumu size birakiyorum.
    Sn Maximetu, her zaman kendi menfaatleri için gerçekleri saptıran yada yalan haber yapanlar olacak, iti, puştu, ********i çıkacaktır. Burada hem YKB ye hem de şirket yatırımcı ilişkilerine sorumluluk düşüyor . ( ki kanunen kamuoyunun doğru şekilde bilgilendirmesinden sorumlular ) . Haberi yazan da s.kt.ri boktan bir internet sitesi değil ki, şirket haberleri ve ekonomi haberlerini Ulusal tarza da yayınlayan konusunda lider bir gazete. Eleştirilere ağlayan, üzülen Zekeriya burada da ortaya çıkmıyorsa, yatırımcı ilişkileri konuya müdahale etmiyorsa birilerinin kötü niyetlerini gerçekleştirmede aparat olduklarını kabul etmiş olurlar.

2.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Bu satilik gazetecinin yazdigi haberi yatirim iliskileri tekrar yalanladi , sirket icinden birileri istemeden bu adam tek yazi yazamaz . Inanmayan gitsin yatirimci iliskilerine sorsun , bu tarz haberler birilerine hizmet icin servis edilen haberler , Dunya gazetesi tekfen holding icinden birinden haber almadan boyle bir sey yazamaz Icerde bundan cikar saglamak isteyen haysiyetsiz onursuz kim yorumu size birakiyorum.
    Bu ülkede SPK diye bir kurum varsa soruşturma başlatır

Maymun ettiler yatırımcıyı

Bu iş alındı mı alınmadı mı ?

3.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin Balikci
    Hepsi ayni zaten farketmiyor , kuresel cetenin Turkiye taseronu bunlar . Senelerce medyayi ellerinde tuttular kendilerini saygin gosterdiler ulkeyi soydular , simdi siyasal islamcilar geldi intikam aliyorlar iste 80 senenin . Yoksa kimsenin umrunda mi sanki ulkede ne olmus bitmis , siyasete sokarlar adamlarini carpistirirlar iste pislik islerini onlara yaptirirlar. Hangi beyaz Turk sirkete bir sey oldu AKP doneminde hicbirine bir sey olmadi , daha da guclendiler . Her seye coken siyasal islamcilar bunlara niye cokmedi . cokemezler cunku kuresel cete buna izin vermez
    Ortak maymun olmaya devam ediyoruz

Korkarım haklısın

Bir YK üyesi Ukrayna devlet kurumlarında görevliyken Rusya’ dan iş alıyorlar

Başka YK üyesi Toros’ un en büyük tedarikçisinde danışmanlık yapıyor

Sonra SPK ‘ nın çıkar çatışması dökümanını “yoktur” diye dolduruyorlar

Bu işleri anlamak mümkün değil

4. Twitter da beni engelleyen Ugur burada mi ?? Bak sana guzellikle yazdik , erkek gibi cik ortaya. Yalan haber yazmiorum direk sirketten gelen maili attirtma bana burada ozel yazismami caglar bey ile . Haber Dogru degil dedik bizi blokluyor. Burada bana laf atan patron tetikcisidir , bu haberler tahtada manipulasyon yaratan karaktersizlerin sizdirdigi haberlerdir. 2 gun artar kagit sonra bir bakmissin 3 sene endeksin 1/3 u kazanc saglamis. Tekrar ediyorum benim derdim fiyatla degil artik artar azalir , zaten ucuzun ucuzu kelepir sirket belki de bist in en ucuzu ama sirket karaktersiz olmasin duzelsin seffaf olsun derdimiz .

5. Kerim Ulker arkadasin sorusuna bu haberin yalan olduguyla ilgili emin bi sekilde cevap vermis , 6 sene onceki tata Arcelik haberini ornek vermis . Bi dumenler donuyor ama anlamadim

6. Yine kazık yatırımcıya girecek

7. Haberi yalanladılar aferin yani.

8. Haberin yalanlanmasi olumludur, sirketin ortaklarina yonelik pozitif bir olay olarak yorumluyorum. Buraya girince ici kararan arkadas ve beni Twitter da bloklayan arkadas umarim simdi bir ozur dilerler . Burada ne biliyorsak arastirirak yaziyoruz , kimseye yalan borcumuz yok . Burada bizi bilen bilir kimsenin adami da degilim kimseden bir menfaatim de yok , adim sanim adresim de belli gelsin bulsun beni safranboluda !!!

Sayfa 607/803 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •