Sayfa 606/805 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Eyvallah dostum mutlaka öyledir
    Benim zaten altını çizdiğiniz şeylere
    Haklı tepkilerinize sözüm yok olamaz
    Yerden göğe haklısınız zira

Ben sadece bir değişim ve dönüşüm yaşandığını görüyorum şirkette
    Bu değişim ve dönüşüm şirketin yönetimsel bir takım sıkıntılarını ve
    Faaliyet alanlarında ki negatif dalgalanmaları bertaraf edecek adımların atılmaya başlandığını dikkatlere getirmek istedim
    Bugün capıtal dergisinde Sn Ali Pandır ın geniş bir röportajı var
    Adam Tekfen in sorunlarını çözmüş görünüyor
    Hatta geçmişte yapılanları ve hataları da usulünce eleştirmiş
    Hatta adam şirketleri ve faaliyetleri tanıyıp kavramak bile zaman aldı demiş

Ali Pandır çok iyi bir profesyoneldir
    Bundan emin olun
    Tekfenin yaptığı doğru şeylerden biri kendisini başa getirmek oldu
    Devamını göreceksiniz Ali bey yoluna koyacaktır
    Yaşadıkça görülecek bazı şeyler
    Benim Tekfen de pozisyonum yok
    Ancak izliyorum ve takibimde
    Az insan çok huzur

2. Ali Pandira bu ortami yaratmazlar , 18 ay oldu geleli hala bir numarasini goremedik . Bir 118 ay daha bekleriz bu hizla devam ederse . Ortaklarina verdigi sozu tutsun once 1 sene once hissemizi hakettigi degere kavusturacAz dedi borsa ne ralliler gordu kagit dolar bazinda ayni . Ali pandira max 1 sene veriyorum yakinda istifa eder bu ortam saglanmadigi icin

3.  Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    Eyvallah dostum mutlaka öyledir
    Benim zaten altını çizdiğiniz şeylere
    Haklı tepkilerinize sözüm yok olamaz
    Yerden göğe haklısınız zira

Ben sadece bir değişim ve dönüşüm yaşandığını görüyorum şirkette
    Bu değişim ve dönüşüm şirketin yönetimsel bir takım sıkıntılarını ve
    Faaliyet alanlarında ki negatif dalgalanmaları bertaraf edecek adımların atılmaya başlandığını dikkatlere getirmek istedim
    Bugün capıtal dergisinde Sn Ali Pandır ın geniş bir röportajı var
    Adam Tekfen in sorunlarını çözmüş görünüyor
    Hatta geçmişte yapılanları ve hataları da usulünce eleştirmiş
    Hatta adam şirketleri ve faaliyetleri tanıyıp kavramak bile zaman aldı demiş

Ali Pandır çok iyi bir profesyoneldir
    Bundan emin olun
    Tekfenin yaptığı doğru şeylerden biri kendisini başa getirmek oldu
    Devamını göreceksiniz Ali bey yoluna koyacaktır
    Yaşadıkça görülecek bazı şeyler
    Benim Tekfen de pozisyonum yok
    Ancak izliyorum ve takibimde
    Bu arada capital dergisi yazisi 3 hafta once cikti , hala somut adim yok . Cikacak Tv de anlatacak oyle kacak guresmyecek herkese duyuracak guven kazanacak piyasada . Cunku itibarlari bes paralik su anda

4. insanın foruma giresi gelmiyor ama aynı haberi girmişler. https://www.dunya.com/kose-yazisi/te...turacak/669290

5. Ben bu soruyu 20 gun once yatirimci iliskilerine sordum , boyle bir sey mumkun degil demislerdi , libya gazetelerinde cikan haber sonrasi . Bana gore bu bir manipulasyon oncesi birilerinin haber sizdirmasi , ya yatirimci iliskileri dahi bilmiyor ya da birileri kasten boyle bir haber servis ettirip elindeki mali yukardan cakma derdinde . Sirket oyle bi hale getirdi ki su habere bile sevinemez olduk Ama bu haberin Dogru olup olmadigi konusunda emin olmak istiyorsaniz yatirmci iliskilerine sorun !! Sonra burada boyle yazdin ettin kagidi kacirdik demeyin

6. Ben kacirmadim sıkıntı yok

7.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    insanın foruma giresi gelmiyor ama aynı haberi girmişler. https://www.dunya.com/kose-yazisi/te...turacak/669290
    Bu arada girmek zorunda degilsin foruma ,silah zoruyla gel yaz demedik ortak . Ben bu oc larindan alacagimi alana kadar burdayim o yuzden gercekleri yazmaya devam edecegim

8. Bu satilik gazetecinin yazdigi haberi yatirim iliskileri tekrar yalanladi , sirket icinden birileri istemeden bu adam tek yazi yazamaz . Inanmayan gitsin yatirimci iliskilerine sorsun , bu tarz haberler birilerine hizmet icin servis edilen haberler , Dunya gazetesi tekfen holding icinden birinden haber almadan boyle bir sey yazamaz Icerde bundan cikar saglamak isteyen haysiyetsiz onursuz kim yorumu size birakiyorum.

Sayfa 606/805 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •