Sayfa 78/668 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 5344 madde; 617 - 624 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Bizleri sevdiği için değil yandaşlarını kurtarmak için geri alım yapmış.

“Toplantıda piyasa uzmanlarından edinilen bilgiye özellikle oldukça zor durumda olan 4 aracı kurumun ve piyasanın düze çıkarılabilmesi için Takasbank’ın devreye girmesi veya bankalara kendi hisselerinde geri alım yapmaları üzerinde duruldu”

https://www.dunya.com/ekonomi/borsad...-haberi-669555
    Who, baby, Who Will Save The World?

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Borsacı adamın siyaset ile senin yaptığın gibi göbekten bağı olmaz-olamaz.
    Borsaci degilim, yatirimciyim. Iyi de ne oluyorsun benim yatirim stratejilerime karisacak? Capin ne diye soruyorum kactir. Tssss.

Isime yarayan birseyler soylemis olsan onem veririm oteki ortaklari dinledigimiz gibi. Capina degil aklina bakarim yani. Bu yoksa, capin da yoksa neyine bakayim. Hayatta bir yere dolu ile bos arasindaki farki anlamadan, aklimizla d.ss.k gecmeye calisan sinsileri farketmeden gelmiyoruz.

3. ISCTR de de geri alım yapıldı. Bunların alayının yatacak yeri yokta işleri saçma sapan siyasete bağlamaktan bazı konulara maalesef gelemiyoruz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Herhalde seçimin sonucu ters olursa da taban olucak di mi?

Sen dikkat et de Şeyhin geldi diye 2002 de İHLAS ı 5-10-20 ler bekleyenlerin düştüğü duruma düşme.

Seçim sonucu umrumda değil tek bildiğim sonuç ne olursa olsun ertesi gün buralarda çok eğleneceğimiz.Sen aynen bu kafada devam et ama.Çünkü çok A deyip burada milletin kafasına edip a pardon ben B ye pozisyon aldım yapıyorsun.Öyle olmasın.

Sakın buralarda yok seçimin sonucu ne olur ne olmaz diye portföyün bir kısmı yok nakit yok bir kısmı usd bir kısmı altın yaptım diye yazma ama ;
    Full borsada ol o gün. Sözünü çiğneme.

Ben seni hep hatırlıyorum zaten hiç sıkıntı yapma.

Hirsiz her baktigini hirsiz gorurmus.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Borsaci degilim, yatirimciyim. Iyi de ne oluyorsun benim yatirim stratejilerime karisacak? Capin ne diye soruyorum kactir. Tssss.

Isime yarayan birseyler soylemis olsan onem veririm oteki ortaklari dinledigimiz gibi. Capina degil aklina bakarim yani. Bu yoksa, capin da yoksa neyine bakayim. Hayatta bir yere dolu ile bos arasindaki farki anlamadan, aklimizla d.ss.k gecmeye calisan sinsileri farketmeden gelmiyoruz.
    Büyüksün yalnız ;

https://www.youtube.com/watch?v=UYt_WagigJA

Sıkıntı yok yani sen tek taraflı konuşmaya devam et bundan sonra.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Bizleri sevdiği için değil yandaşlarını kurtarmak için geri alım yapmış.

“Toplantıda piyasa uzmanlarından edinilen bilgiye özellikle oldukça zor durumda olan 4 aracı kurumun ve piyasanın düze çıkarılabilmesi için Takasbank’ın devreye girmesi veya bankalara kendi hisselerinde geri alım yapmaları üzerinde duruldu”

https://www.dunya.com/ekonomi/borsad...-haberi-669555

Kendi elleriyle dolandiricilk yapiyorlar iste. Arada kim giderse. Kac sene gocmenle kavga ettim bir de piyasa dengesi varmis diye. Dolandiricilar 11 dolardan bastiklari mallari 30 sentten toplamak icin senelerce baski yapmis.

Neyse, dolandiricilarla mi, yoksa baska birseyle mi ne olursa olsun gitsin senelerdir ezilmis ortaklarimiz kazansin.

Kamu vadelileri %4 yukarıda, bugün tavan serisi başlar mı?

Tam bir rulet masası olan vadeli işlemler kapatılmalı.

Sayfa 78/668 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •