Yokmu cicim, gelmiyor mu mal!!! Siz bu ahmaklığınızla daha çoook beklersiniz mal, MAL!!!
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Operasyon bryat ta yapılıyor...Bu sadece figüran...Alarko nun güzide!! şirketini robota bağlamışlar. İşlemler algoritmik..Teknik vs.hikaye. Tekniği ni bryat speği belirliyor, bu kadar net...Suçlu Alarko yönetimidir. Bile isteğe yapıyorlar. Sen 1+1 daire fiyatının YARI FİYATINDA sermayeni BİLEREK bırakır isen. Emir de alırsın!!!
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Burada dokuldum. Ben kazandım sizlere de bol kazançlar... Hayırlı olsunRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahmaklıkta üst level bir spek ekibi var tahtada. Tercihleri yine yanlış! Bana bile portföyümün 3 te biri ile 2 kez trade şansı verdiniz! Mal!! ımı bilirim[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Aşağıda bizim Alarkonun şirketi alcar ın kuyruğuna taktıkları bryat ın grafiği var. İstediler mi dirençler destek oluyor! (Fibonacci 0.5.* 0.618, 0.786) Adamlar takır takır resim çiziyor. Bizim tahtadaki sünepeler gibi s.laklık yapıldı mı teknikçilere av olunuyor!
Bana göre alcar tahtasında ki grup ile bryat tahtasında ki grubun uzaktan yakından alakası yok. Zaten firmaların da alakası yok. Bryat ın sermayesi yüksek, piyasada bu malların ırzına geçtikleri tahtanın 6 katı hissesi var.** Ama bizdekilerin damarında kan yerine operasyon çocukluğu akıyor...
Yer İmleri