hocam gesan çalıaşacağım ALLAHIN İZNİYLE. SİZDEN BİR ÖN BİLGİ ALABİLİRMİYİZ. elbette sitesine girip ne iş yaptığını vs araştıracağım kendimce ama hissededeki en iyi bilgiyi yatırımcılarından alındığını düşünüyorum. vaktiniz varsa gesan sunjunior europower vs biraz bilgilendirebilir misiniz? teşekkür ederim şimdiden...
bu bilgiyi geniş olarak alabilmen için gesan forumunu bir kaç saatini vererek okuman lazım..https://www.hisse.net/topluluk/showt...=1#post6113572
tabi ben gesana fiyatı 20 civarlarında iken alınabilir diye yazıyordum...belli bir çıkıştan sonra hiç kimseye bunu söylemedim...sonuçta hisse çıktıkça risk de artar...benzer bir potansiyeli ben minimum risk ile teknosada görüyorum...yalnız teknosayı piyasa çabuk fark ederse gereğini yerine getirerek fiyatı yukarı çekebilir ama fark etmezse de sabır edip piyasanın dikkatini çekmesini beklemek gerekebilir....yani sabır etmek gerekebilir...şahsen ben üç aylık bir sabrı göze aldım....hem de bu süre zarfında hiç prim yapmazsa dahi...siz bunu göze alabilir misiniz bilemem...karar sizindir...
dediğim gibi teknosa da çok iyidir benim gözümde...vakti geldiğinde piyasa hakkını verecektir..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Bu haftayı 13 üstü kapatırsa inşallah güzel olur.
ben kmpuru 30 tl iken twiteer hesabımdan paylaşmış idim...bir dostuma da aldırmıştım..dün görüştüğümde dostumun 45 tl den sattığını öğrendim...başarılarından dolayı tebrikler dostum...yalnız vakti geldiğinde teknosanın daha güzel hareketleri olacaktır..ben buna içtenlikle inanıyorum...
ama bu piyasa sabır çektirmeden ,cefa çektirmeden ekmek vermiyor ne yazık ki![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri