Artan

11,62 9.93 12:48
16,20 9.61 12:49
1,84 9.52 12:49
132,40 9.42 12:49
30,28 9.08 12:49
Artan Hisseler

Azalan

37,48 -9.99 12:49
289,00 -9.97 12:49
5,12 -8.24 12:49
4,20 -7.08 12:49
96,95 -6.6 12:49
Azalan Hisseler

İşlem

4.621.548.777,25 12:49
4.612.339.974,34 12:49
3.534.063.130,14 12:49
3.529.883.696,26 12:49
3.503.517.260,90 12:49
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1441 madde; 1 - 8 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 0.75 cent üzeri atsın (atışa göre) gelirim.. kısada hayaller.. tabi bence..

Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    0.75 cent üzeri atsın (atışa göre) gelirim.. kısada hayaller.. tabi bence..

13,72 tl ye mi denk geliyor orası ?? dert ettiğin şeye bak sen dostum... senin hatırın için en kısa sürede orayı geçeriz....seni de boş olan vagonlardan birine alırız... bunu unutma dostum geçiktikçe sana kötü koltuklar kalacak...pencerenin önünü başkaları kapacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    13,72 tl ye mi denk geliyor orası ?? dert ettiğin şeye bak sen dostum... senin hatırın için en kısa sürede orayı geçeriz....seni de boş olan vagonlardan birine alırız... bunu unutma dostum geçiktikçe sana kötü koltuklar kalacak...pencerenin önünü başkaları kapacak...
    ama koltukta fazla oturunca da adamın şeyi tutuluyor, ağrılar, kramplar giriyor.. mesela pkart.. şaka bir yana o arasıra gir çık hissesi benim için..

daha önce dedim ya takibimdeydi tknosa ve elim bir türlü ala gitmemişti.. endeksten dolayı bir süre daha izlemede kalacağım..

bol kaznçlar dostum..

ama koltukta fazla oturunca da adamın şeyi tutuluyor, ağrılar, kramplar giriyor.. mesela pkart.. şaka bir yana o arasıra gir çık hissesi benim için..

daha önce dedim ya takibimdeydi tknosa ve elim bir türlü ala gitmemişti.. endeksten dolayı bir süre daha izlemede kalacağım..

bol kaznçlar dostum..
    plastikkartta gölün yoğurt olmasını bekleyeceksiniz dostum...orada kalan bunu göze alarak kalıyor..biliyorsun o hisse hiç bir zaman benden onay almadı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    0.75 cent üzeri atsın (atışa göre) gelirim.. kısada hayaller.. tabi bence..

halen kalıcı olamamış.. benim gelmemi istemiy..

bu arada kumpr im 2.5 tavan yaptı..

halen kalıcı olamamış.. benim gelmemi istemiy..

bu arada kumpr im 2.5 tavan yaptı..

ben kmpuru 30 tl iken twiteer hesabımdan paylaşmış idim...bir dostuma da aldırmıştım..dün görüştüğümde dostumun 45 tl den sattığını öğrendim...başarılarından dolayı tebrikler dostum...yalnız vakti geldiğinde teknosanın daha güzel hareketleri olacaktır..ben buna içtenlikle inanıyorum...

ama bu piyasa sabır çektirmeden ,cefa çektirmeden ekmek vermiyor ne yazık ki

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben kmpuru 30 tl iken twiteer hesabımdan paylaşmış idim...bir dostuma da aldırmıştım..dün görüştüğümde dostumun 45 tl den sattığını öğrendim...başarılarından dolayı tebrikler dostum...yalnız vakti geldiğinde teknosanın daha güzel hareketleri olacaktır..ben buna içtenlikle inanıyorum...

ama bu piyasa sabır çektirmeden ,cefa çektirmeden ekmek vermiyor ne yazık ki
    Bende kmpuru 30 dan alıp 43,90 dan sattım kaliteli bir şirket temettüde veriyor patronuda dürüst ama orada beklemek yerine çok daha büyük potansiyel taşıdığına inandığım için tknsa aldım. Teknosanın da açıklanacak bilançolarla birlikte güzel bir yükseliş trendine gireceğine inanıyorum.

8. Alıcılar çok iştahlı bugün
    Yatırım finansman 600 bin
    Bankof 460 bin lot aldılar anlık

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •