Sayfa 70/132 İlkİlk ... 2060686970717280120 ... SonSon
Arama sonucu : 1052 madde; 553 - 560 arası.

Konu: TEZOL - Europap Tezol Kağıt Sanayi A.Ş.

dün tacirler bugün gedik aldıklarını boşaltma telaşı içine girdiler. hatta gedik karanlık odada dahi vermeye devam etti. elinde 50 bine yakın kaldı. onuda yarın sabah on dakikada zararına verir hatta üstüne satmaya devam eder. garip bir tahta çok garip işler dünüyor. 12,36 da mal alındıkça üstüne eklendi sonrada inatla aşağı verdiler. karına işlem yok tahtada. en iyi yapı kredi oda 1 kuruş üste satabilmiş aldıklarını. sanki iki gurup var ve birbirleriyle dalga geçiyorlar.

oyak 12,63 ortalama ile 621 bin satışta. gedik 444 bin ve bofa+yapı kredi 200 binle karşılamışlar.

https://youtu.be/Pj0m0JmWG9I
    @YouTube

Ersin Bey' le söyleşi, izlemekte fayda var.

4. Son bir ayda Gedik 1.4 milyon çıkış yapmış gözüküyor. Fonlarda 421 bin alış.
    Fonların artışı güzel,toplama devam ediyor.
    Temmuzda Mersin devreye girseydi fiyat 20 geçmişti

5. Mersin fabrika Kasım gibi devreye girerse, bu yılın karına katkısı olur, 600 civarı gelse hedef fiyat 25.
    2023 ü konuşmaya bile gerek yok.

bakalım yeni haftada 13 lerin üstüne atabilecekmi. izlemede devam.

7.  Alıntı Originally Posted by magnefito Yazıyı Oku
    bakalım yeni haftada 13 lerin üstüne atabilecekmi. izlemede devam.
    Attı bakalım şimdi orada kalıcı olmakta. Maşşallah tezol sürünüyorsun ama öldürmüyorsun.

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Bu strateji hemen hemen hiç yanılmaz.

Finansal yapısı sağlam, İhracat yapan, kârlı, sektör içerisinde FK sı düşük, satışlar her çeyrek artan, 3-6 ay içerisinde kayda değer kapasite artırım yatırımı bitecek şirketi al 3-6 ay sabırla bekle ...

Bazen sosyal medyada görüyorum, Endeks yüzde 1-2 artı, TeZOL eksi kapattı diye kızıp satanları görüyorum.
    Diyorum ki; - Yine sabırsızlar sabırlıları fonlamaya devam ediyorlar. Hiç şaşmaz
    Aynı yorumumu alıntılıyorum. Yeni şeyler söylemeye gerek yok sanırım.

Gayrimekulde lokasyon lokasyon lokasyon
    Borsada sabır sabır sabır
    Sabır sabır sabır

Sayfa 70/132 İlkİlk ... 2060686970717280120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •