Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8006 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bence endeksteki tutukluk daha çok bim ve erdemir üzerindeki baskı yüzünden. bu durum diğer hisseleri de etkiliyor.

bim malum enflasyonist ortamda fiyat ayarlamaları yüzünden 1 milyar ceza yedi. erken ödeyip ceza borcunu biraz hafifletti ama malum durumlar yüzünden bir kere daha ceza yese kimse şaşırmaz. grup operasyonları sürekli gelişiyor ama eskiden hükümet kazanırken kazanlar, şimdi hükümet kaybederken kaybetmek istemiyor.

erdemirde de malum çıkışta 150 milyon lot civarı malın piyasaya boşaltıldığı söyleniyor. ne kadarı doğrudur bilmek çok zor. ne kadarı geri toplanmıştır onu da bilmek zor. bofffffffffa 18 hedef vermiş, ohhhhha yane. limanı barajı bir ton mülkü olan şirkete 1 dolar demiş.

eskiden erdemir 2 dolar vs 4 dolar tartışmaları çok olurdu. tutup da 1 dolar hedef vermek ilginç.

en belirleyici olan konu bence muhalefetin adayı ve orta vadede parlamenter sisteme dönüş planı.

borsayı ıvırı zıvırı geçtim, herkesin huzuru için asıl böyle bir hikaye lazım.

iyi akşamlar.
    Borsa birkaç kişinin veya kurumun elinde KY nerdeyse onlar tersinde sosyal mecrada temettü yatırımı diye diye elinde Ereğli olmayan çok az ,Tekfen 5 sene süründü fiyatı idare binası değerindeydi aynı bankalar gibi KY kalmadı bankalar gitti bunların işi gücü KY soymak yoksa şirketin ederi umurlarında değil canları istediğinde hikaye bulmak kolay

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    Borsa birkaç kişinin veya kurumun elinde KY nerdeyse onlar tersinde sosyal mecrada temettü yatırımı diye diye elinde Ereğli olmayan çok az ,Tekfen 5 sene süründü fiyatı idare binası değerindeydi aynı bankalar gibi KY kalmadı bankalar gitti bunların işi gücü KY soymak yoksa şirketin ederi umurlarında değil canları istediğinde hikaye bulmak kolay

usta şimdi bizim ky gaza gelir tüm sermayeyi bir kağıda yükler. ben kağıdı geçtim mümkünse sektörde bile 2 tane seçmeye gayret ediyorum.

az birşey dikkatli olup, heyecan yapmadan makul vadede bekleyen insana ekmek çok. 9 ay önce erdemiri fulleyen kaybettiği gibi diğer fırsatları da kaçırdı. portföyünü %10 erdemir yapsaydı onun da sırası elbet gelecek.

temettü işini de küçümsememek lazım.
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    usta şimdi bizim ky gaza gelir tüm sermayeyi bir kağıda yükler. ben kağıdı geçtim mümkünse sektörde bile 2 tane seçmeye gayret ediyorum.

az birşey dikkatli olup, heyecan yapmadan makul vadede bekleyen insana ekmek çok. 9 ay önce erdemiri fulleyen kaybettiği gibi diğer fırsatları da kaçırdı. portföyünü %10 erdemir yapsaydı onun da sırası elbet gelecek.

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku

Ereğli gibi kağıtları olsun da elbette sırası gelecek ama yan tahtaların tavan cazibesi döker bir de yan tahta mağduriyeti çıkmasında millet kenarında roket gördüğüne giriyor. aslında Ereğli krdmd vs enflasyon değerlemesi de yapmadı geçtiğimiz sene epey yükseldiler ama o zamanlarda çelik fiyatları etkendi resesyon meselesi var ama birçok çelik fabrikası da üretimini durdurdu ilerde arkasından bakakalır

Yatırım tavsiyesi değildir...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •