Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8006 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Herkes yan tahtalara giydiriyor da hiç son cirolarina diğer verilerine baktınız mi? Bırakın pd/dd falanina filanina.. çoğu firma bilanço oyunlariyla üç kuruşa degerleniyor. Adamın arsasına zamanında vermişler 150 milyon dolar, borsa değerlemesi 70 milyon dolar... Ha keza cirosu 50 milyon olup 1.5 milyar olan da var ayıklamak lazım. Hektas Sasa Erdemir şahane, herkes bu tahtalarda da degerlemeleri çok mu güzel? Bazı kağıtlarda patronlar % 80/90 ini elinde tutuyor o satmıyor aksine toplamış ta kağıdını ben mi değer biçeceğim ben mi begenmeyecegim? Adamın fabrikasını bir kurmaya çalışın şu zaman da acaba piyasa değerlemesinin komikligini gorursunuz. Bir yeniden değerleme yaptıklarında herşey gül pembe olur.
    Günde 100/200 milyon döndürecegim zaman endeks 30 da farkedilmeden takilayim.. Acaba bademler bugün ne operasyon yapacak diye kafayı siyirayim, kehanet peşinde kosayim.
    Yan tahtaların hiçbir şey bilmiyorsak grafiklerine bir bakın özellikle dolar. Bazı kağıtlar gerim gerim gerilmiş, birer birer de hareketleniyorlar. Hareketine başlayan da endeks falan dinlemiyor çatır catir satabiliyorsan kârını birakiyor. Değerlendirmek te bize kalmış.
    Borsada kazanan haklıdır gerisi boş.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yan tahtalardayom komple. Bi puskevit var ki obile yan tahta sayılır endeks değil bir şey değil.

Kazanan haklıdır Tüpraş 78 girdim 250 de çıktım ben çıkınca da gitti benden alan da kazandı ne güzel işte. Bütün hareketi alacağız bütün parayı kazanacağız diye kural yok.
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Herkes yan tahtalara giydiriyor da hiç son cirolarina diğer verilerine baktınız mi? Bırakın pd/dd falanina filanina.. çoğu firma bilanço oyunlariyla üç kuruşa degerleniyor. Adamın arsasına zamanında vermişler 150 milyon dolar, borsa değerlemesi 70 milyon dolar... Ha keza cirosu 50 milyon olup 1.5 milyar olan da var ayıklamak lazım. Hektas Sasa Erdemir şahane, herkes bu tahtalarda da degerlemeleri çok mu güzel? Bazı kağıtlarda patronlar % 80/90 ini elinde tutuyor o satmıyor aksine toplamış ta kağıdını ben mi değer biçeceğim ben mi begenmeyecegim? Adamın fabrikasını bir kurmaya çalışın şu zaman da acaba piyasa değerlemesinin komikligini gorursunuz. Bir yeniden değerleme yaptıklarında herşey gül pembe olur.
    Günde 100/200 milyon döndürecegim zaman endeks 30 da farkedilmeden takilayim.. Acaba bademler bugün ne operasyon yapacak diye kafayı siyirayim, kehanet peşinde kosayim.
    Yan tahtaların hiçbir şey bilmiyorsak grafiklerine bir bakın özellikle dolar. Bazı kağıtlar gerim gerim gerilmiş, birer birer de hareketleniyorlar. Hareketine başlayan da endeks falan dinlemiyor çatır catir satabiliyorsan kârını birakiyor. Değerlendirmek te bize kalmış.
    Borsada kazanan haklıdır gerisi boş.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yan tahtalardayom komple. Bi puskevit var ki obile yan tahta sayılır endeks değil bir şey değil.

Kazanan haklıdır Tüpraş 78 girdim 250 de çıktım ben çıkınca da gitti benden alan da kazandı ne güzel işte. Bütün hareketi alacağız bütün parayı kazanacağız diye kural yok.
    ülker döviz borcundan ötürü devasa bi kur farkı zararı yazmış, ama artık hem kur yavaşladı hem de hedge etmiş büyük oranda.. çok defansif bi hisse, dünya savaşı bile çıksa malını satar, eskiden 1-2 TL bissürü ülker ürünü olurdu bakkalda, şimdi 5 TL altı bi şey yok

daha iyisi kerevitaş- superfresh dondurulmuş gıdada pazarın yarısına hakim, tehdit eden bi yerel rakip yok, ayrıca marsa margarin ürünlerinde yine lider, istediği fiyatı dikte etme gücü var, grubun muazzam bayi/dağıtım ağı üzerinde iş yapıyor, ve ihracat kapasitesi de yüksek.. 2022 sene sonu hisse başı min 2.50 TL temettü potansiyeli var.. gıda sektör favorim kervt

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •