Yahu bu ülke siyasetçilerin haysiyeti belli. Tiyniyeti belli.

O gücü eline geçiren bırakır mı. Kimse parlamenter sisteme döner mi. Kandırmayın kendinizi en uyuşuk melek dediğin adam gelse bu güç eline geçse şeytana döner.

Halk isyan edip de iktidarı geri almazsa bu sistem değişmez bizim halk da ben emekli olayım gerisi yansin batsın bitsin kafasında yalan mı?

Ben böyle gördüğüm için bu sistemi terk ettim bilmiyorum doğru mu yaptık ama elimizden gelen bu idi bunu yaptık.
 Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
bence endeksteki tutukluk daha çok bim ve erdemir üzerindeki baskı yüzünden. bu durum diğer hisseleri de etkiliyor.

bim malum enflasyonist ortamda fiyat ayarlamaları yüzünden 1 milyar ceza yedi. erken ödeyip ceza borcunu biraz hafifletti ama malum durumlar yüzünden bir kere daha ceza yese kimse şaşırmaz. grup operasyonları sürekli gelişiyor ama eskiden hükümet kazanırken kazanlar, şimdi hükümet kaybederken kaybetmek istemiyor.

erdemirde de malum çıkışta 150 milyon lot civarı malın piyasaya boşaltıldığı söyleniyor. ne kadarı doğrudur bilmek çok zor. ne kadarı geri toplanmıştır onu da bilmek zor. bofffffffffa 18 hedef vermiş, ohhhhha yane. limanı barajı bir ton mülkü olan şirkete 1 dolar demiş.

eskiden erdemir 2 dolar vs 4 dolar tartışmaları çok olurdu. tutup da 1 dolar hedef vermek ilginç.

en belirleyici olan konu bence muhalefetin adayı ve orta vadede parlamenter sisteme dönüş planı.

borsayı ıvırı zıvırı geçtim, herkesin huzuru için asıl böyle bir hikaye lazım.

iyi akşamlar.