[QUOTE=Westwind;6117848]Bir hekimin 100 hastaya bakması palavra. E-nabızdan randevü bakıyorsun 10 dakika ara ile veriliyor. Son randevü 15:20.
15:40 da gittim. Doktor tüymüş. Yani 15:31 deyince gidiyorlar. Part time gibi bir şey.
Tahlil, MR incelemesi 2-3 dakika bile sürmüyor.
Bildik klasik ilaçları yazıp geçiyor.
En az 10-15 yıl olmuştur steteskop vs. ile muayeneye tabii olduğum. Sadece ilaç yazıyorlar.
İşin kötüsü ne kronik kaşıntının sebebini bulamıyorlar ne de ağrıyan eklemlerin için kalıcı bir öneri.
Doktor yerine Robot koysan aynı sonucu alırsın. İleride robotlar da görev yapar.
Devlette doktorun sadece adı var.
Kendi yok.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Asgari ücretliler en düşük model toggu hiç bir şey yemeyip içmez tüm maaşı biriktirirlerse 14 yılda alabileceklermiş
bir halt olacağı yok.
Abi o sınırdaki kuyruk neden var???
Tırları didik didik arıyorlar.!!!
Suriyeli,Afgan dorsede zulada saklanıyor.!!
insan ticareti.!!
Birde zulada putra şekeri araması var.!!!
X ray cihazıyla tarıyor.!!
Frontex
Artı taşıdığı yükten daha yüksek nakliye bedeli.!!!
Tır şöförleri 2-3 gün sırada bekledikleri oluyor.!!
Hepsi şanzımana mıknatıs yerleştiriyor.!!
Takometre çalışmasın diye.!!!
Çin modeli anla artık.!!!
Beleşe hamallık.!!!
Yıllardır ithalat ihracat işinin içindeyim.!!!
Yüksek Teknoloji ürünü tüm ihracatın sadece %3.!!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Son düzenleme : BOSPOROS; 27-09-2022 saat: 17:52.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Enparadaki Liraları yavaş yavaş dolara çevirip bankamatikten çekiyordum. Bankamatik günlük çekme limitim $400. idi. Bugün baktım limiti $399'a indirmişler. Bankamatikte de sadece $100 banknot olduğundan fiiliyatta da limitim $300 olmuş oluyor.
Adamlar bankamatikten $400 çekilmesinden bile rahatsız olmuş müşteriyi uğraştırıyor, insanı kuşkulandırıyor, bugünleri aramayız inşallah...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri